Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Платени страсти :)
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Платени страсти :)
Привет колеги в събота след дълбоки размисли се реших да отида на платения в Дупница.
Времето бе едно такова мрачнооо а да завали па духне вятър и разкара обаците.Ама аз от дъж не се плаша така или иначе и в 9:30 бях на гьола.Почнах да приготвям такъма,а арендатора дойде и почна да говори кви риби имало
.Ама аз не съм вчерашен и знам как е на това място.Та поогледах и си избрах едно местенце в по-плиткото,захраних с 2-3 топки ванилия и коноп с царевица и червей и метнах мача и една дънарка.На дънната 2 царевички директно на куката,а на мача царевичка с бял(тва го видях миналата година от един колега от Кюстендил та викам дай да пробвам)основно 0.16 повод 0.14 кука 8.Нема и 20 минути и захранката подейства и ето го първия щастливец

Ама па той гълтал,гълтал па се забравил,а аз па куковадач нито имам нито съм имал и чудото на българския гений проговори в мен.Бръкнах в куфара и

ето ти куковадач
Прибрах го в живарника заметнах оставих мача и тъкмо паля цигара и гледам ама ваглер не видим,засичане и Шаранския Армен Назарян,та като почна една борба и се мушна под дънната.Да ама аз не се предадох и ето го и втория

След малко обаче изглежда захранката беше привлякла купищата кубинки в гьола и на куката ми се бе метнал е тоа пич

Беше се леко закачил през главата ама кво да го праиш като е нахален.Та смених само белия и след 2 минути отново бях прав с огъната пръчка.А тоя па като взе и тръгна срещу мене,викам си е са станаме на калбета
ама като ме видя какъв съм голем и се уплаши та пак един тигел навътре ама накрая и той бе кепчосан

След малко пак удар и гледам към мен иде един гол,явно тъкмо съм го изкарал от банята та немал време да се наметне.Е да ама той па се откачи.След това имах още 3 откачени и пак се почна,та е тоа красавец се озова в кепа

Да ама гледам живарника вече пълен и те горките в едни неестествени пози се извили та си викам да ги пущам па после пак,ще го напълня.Викам шефеее рибата у гьола ли,а той а нее тука в мойте живарници че са празни.Гледам обаче до живарниците два песа,а аз имам ужасна фобия от кучета,въпреки че едното бе некъв оръфан бълхар ама у другото имаше нещо питбулско и малко от още 5-6 вида улични
ама мечка страх мене не фанах живарника и ги изсипах в кошовете.Върнах се и айде въдицата у водата.И се почна ама тоя път кубинка след кубинка
Докато не дойде е тоя сладур

А след него естествено заваля ама както казваше баба ми "Сух газ риба не яде" метнах качулката и продължих с риболова но след около час пипания само на кубинки все още нямаше нищо накрая дъжда спря и в момента в който спря е тоя хубавец се появи на бял свят

Викам си ааа още са тука ще седя.Метнах и след 5 минути се чу едно оглушително гррррррррррррррррррррр.Погледнах накъм шума а то едни черни облаци надвиснали и след малко пак грррррр гледам към пръчката,а там един знак с гръмотевичка и вика опа дай да събирам докато не съм се изпекъл.Прибрах въдиците качих се в колата и заваля един пролетен дъждец тип порой.Подкарах колата доволен че след дългата зима пълна с уклей и аз хванах няколко сносни риби.
Времето бе едно такова мрачнооо а да завали па духне вятър и разкара обаците.Ама аз от дъж не се плаша така или иначе и в 9:30 бях на гьола.Почнах да приготвям такъма,а арендатора дойде и почна да говори кви риби имало

Ама па той гълтал,гълтал па се забравил,а аз па куковадач нито имам нито съм имал и чудото на българския гений проговори в мен.Бръкнах в куфара и
ето ти куковадач

Прибрах го в живарника заметнах оставих мача и тъкмо паля цигара и гледам ама ваглер не видим,засичане и Шаранския Армен Назарян,та като почна една борба и се мушна под дънната.Да ама аз не се предадох и ето го и втория
След малко обаче изглежда захранката беше привлякла купищата кубинки в гьола и на куката ми се бе метнал е тоа пич
Беше се леко закачил през главата ама кво да го праиш като е нахален.Та смених само белия и след 2 минути отново бях прав с огъната пръчка.А тоя па като взе и тръгна срещу мене,викам си е са станаме на калбета

След малко пак удар и гледам към мен иде един гол,явно тъкмо съм го изкарал от банята та немал време да се наметне.Е да ама той па се откачи.След това имах още 3 откачени и пак се почна,та е тоа красавец се озова в кепа
Да ама гледам живарника вече пълен и те горките в едни неестествени пози се извили та си викам да ги пущам па после пак,ще го напълня.Викам шефеее рибата у гьола ли,а той а нее тука в мойте живарници че са празни.Гледам обаче до живарниците два песа,а аз имам ужасна фобия от кучета,въпреки че едното бе некъв оръфан бълхар ама у другото имаше нещо питбулско и малко от още 5-6 вида улични

Докато не дойде е тоя сладур
А след него естествено заваля ама както казваше баба ми "Сух газ риба не яде" метнах качулката и продължих с риболова но след около час пипания само на кубинки все още нямаше нищо накрая дъжда спря и в момента в който спря е тоя хубавец се появи на бял свят
Викам си ааа още са тука ще седя.Метнах и след 5 минути се чу едно оглушително гррррррррррррррррррррр.Погледнах накъм шума а то едни черни облаци надвиснали и след малко пак грррррр гледам към пръчката,а там един знак с гръмотевичка и вика опа дай да събирам докато не съм се изпекъл.Прибрах въдиците качих се в колата и заваля един пролетен дъждец тип порой.Подкарах колата доволен че след дългата зима пълна с уклей и аз хванах няколко сносни риби.
Последно промяна от Д.Граховски на Пон Апр 23, 2012 9:46 am, променено общо 2 пъти.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- akoto13
- ще става разбирач
Re: Платени страсти :)
Ха-ха.Много добър разказ.Много ме изкефи.Направил си си кефа. 
...Нещо кукоизваждача е дал фира...

...Нещо кукоизваждача е дал фира...
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Пряде го гадината
:D:D

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Как се плащатам , добре си се справил .
Аз пак мъчих оклея и малките каракуди , време е и аз да отида за нещо иедро
Аз пак мъчих оклея и малките каракуди , време е и аз да отида за нещо иедро

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
3 лв пръчка шарана амура и толстолоба по 6 лв килото ако искаш да си вземеш,ако не обратно 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- malkia_boxing
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ти каква гадина сиии ! нали обеща и мене там да ме водиш
Хубави рибоци си изкарал - Браво. Ай нека задържи топличко па ще ходим на Бистрака да ги морим.Сега нищо не излиза ама кат постопли ще почне. Добре че го оставиха тая година 

Времето лети като магнит.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Перфектни условия , малко ми е далече но може и другата седмица да се разходя , че този мач откакто съм го взел най-голямата му риба е 500гр , а се води шаранджийски 

Риболовните емоции са били на макс! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Хубав излет колега, ма тоа пич дет се е закачил на куката , мноо ме накефи.... Успехи и наслука
По-голям шаран от рибаря няма...
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
По пътя Дупница-Самораново вижда се от пътя,но имайте впредвид че отваря в 9
да нбе висне някой като мен миналата година в 6 

Заеби тее мирни риби,търси зъбато да се сбориш.Като ти захапе железото ,ша забравиш всичко друго.malkia_boxing написа:Ти каква гадина сиии ! нали обеща и мене там да ме водишХубави рибоци си изкарал - Браво. Ай нека задържи топличко па ще ходим на Бистрака да ги морим.Сега нищо не излиза ама кат постопли ще почне. Добре че го оставиха тая година

Остави само стъпки
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Зъбато малко остана сносно колега а мирни мирни кат ти лупне некои толуп 10-15 кила да ти се изпотат топк**е и мирни ставатgergi762 написа:Заеби тее мирни риби,търси зъбато да се сбориш.Като ти захапе железото ,ша забравиш всичко друго.malkia_boxing написа:Ти каква гадина сиии ! нали обеща и мене там да ме водишХубави рибоци си изкарал - Браво. Ай нека задържи топличко па ще ходим на Бистрака да ги морим.Сега нищо не излиза ама кат постопли ще почне. Добре че го оставиха тая година