Части за щека Шимано
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- новобранец
Части за щека Шимано
Здравейте, колеги някой може ли да ми каже къде мога да си намеря части за късата щека на Шимано бийтмастера на 8.50.Камелия доставя стоки само които са в каталога
части не доставят.На мене ми трябва 3-то коляно и къпинг кит от шимано ексейж 13 метра
ВХ .Ако някой има излишно за раздяла можем да се договорим. Спорен ден.
части не доставят.На мене ми трябва 3-то коляно и къпинг кит от шимано ексейж 13 метра
Re: Части за щека Шимано
У нас е трудна и смешна работа - при трима "представители" на маркатаgalenik написа:Здравейте, колеги някой може ли да ми каже къде мога да си намеря части за късата щека на Шимано бийтмастера на 8.50.Камелия доставя стоки само които са в каталога

Но пък в Англия подобни проблеми няма - хората вече си поръчват оттам и си подсвиркват. С доставката дори ще ти излезе несравнимо по-евтино. Аз например имам удължител до 10 м, резервни топ-сети...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Там е работата че куцам с английския и не мога да си поръчам.Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен.Успешен ден
-
- новобранец
Извинявам се че не съм си погледнал личните съобщения Благодаря на отзовали те се и най вече на Денислав ще му се обадя при първа възможнст.