Части за щека Шимано

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

galenik
новобранец
новобранец

Части за щека Шимано

Мнение от galenik »

Здравейте, колеги някой може ли да ми каже къде мога да си намеря части за късата щека на Шимано бийтмастера на 8.50.Камелия доставя стоки само които са в каталога
части не доставят.На мене ми трябва 3-то коляно и къпинг кит от шимано ексейж 13 метра
ВХ .Ако някой има излишно за раздяла можем да се договорим. Спорен ден.
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Части за щека Шимано

Мнение от Мунчо »

galenik написа:Здравейте, колеги някой може ли да ми каже къде мога да си намеря части за късата щека на Шимано бийтмастера на 8.50.Камелия доставя стоки само които са в каталога
части не доставят.На мене ми трябва 3-то коляно и къпинг кит от шимано ексейж 13 метра
ВХ .Ако някой има излишно за раздяла можем да се договорим. Спорен ден.
У нас е трудна и смешна работа - при трима "представители" на марката :lol: , не дай Боже да ти потрябва нещо... Да не говорим, че си пращат "агенти" да си проверяват цените... :lol: :lol: :lol:
Но пък в Англия подобни проблеми няма - хората вече си поръчват оттам и си подсвиркват. С доставката дори ще ти излезе несравнимо по-евтино. Аз например имам удължител до 10 м, резервни топ-сети...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
galenik
новобранец
новобранец

Мнение от galenik »

Там е работата че куцам с английския и не мога да си поръчам.Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен.Успешен ден
galenik
новобранец
новобранец

Мнение от galenik »

Извинявам се че не съм си погледнал личните съобщения Благодаря на отзовали те се и най вече на Денислав ще му се обадя при първа възможнст.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”