Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Менния относно пръчки:Winner Dream Surf и Globe Water force
Модератор: sapuna
Менния относно пръчки:Winner Dream Surf и Globe Water force
Winner Dream Surf 3.6m и Globe Water force 3.6m
Привет колеги,
В онлайн магазина: http://www.riboco.com попаднах на тези модели, а няма къде да ги видя в търговската мрежа.
Смятам да ги ползвам за универсален дънен риболов по язовири /шаран, амур, бяла риба/. Тежести до 100 г за замятане от ръка, но основно за разпъване от лодка.
Искам да попитам някой има ли такива пръчки и ако може да сподели впечатленията ми от тях като изработка и експлоатационни качества. Предварително благодаря:)
Привет колеги,
В онлайн магазина: http://www.riboco.com попаднах на тези модели, а няма къде да ги видя в търговската мрежа.
Смятам да ги ползвам за универсален дънен риболов по язовири /шаран, амур, бяла риба/. Тежести до 100 г за замятане от ръка, но основно за разпъване от лодка.
Искам да попитам някой има ли такива пръчки и ако може да сподели впечатленията ми от тях като изработка и експлоатационни качества. Предварително благодаря:)
- eroucma
- разбира нещата
Re: Менния относно пръчки:Winner Dream Surf и Globe Water f
Имал съм тази пръчка Globe Water force 3.6m триколенна, значи нямам уловена риба с нея, но то е защото само веднъж сме ходили заедно на риболов, на мен специално ми идваше тежичка, търси си по добре нещо от моделите на Pokee защото са на горе долу същите пари, но качеството е доста по високо а теглото по ниско.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Re: Менния относно пръчки:Winner Dream Surf и Globe Water f
Купих си Winner Dream Surf 3.6m.
Перфектно съотношение като цена-качество и в пъти по-надеждна от дънен телескоп, тъй като търсех и минимална транспортна дължина. Пръчката е с метални втулки на снадките и сикови водачи. От магазина ми я препоръчаха като по-солидна изработка и по-твърд строй от двата модела.
Перфектна е за тежък дънен риболов на язовир, а също и на река със силно течение, когато се работи с голяма тежест /200-250г/ и условията изискват дълъг и мощен прът, с който още в началото да се поведе рибата.
Сега остава да я пробвам на откриването и да споделя как се представя.
Перфектно съотношение като цена-качество и в пъти по-надеждна от дънен телескоп, тъй като търсех и минимална транспортна дължина. Пръчката е с метални втулки на снадките и сикови водачи. От магазина ми я препоръчаха като по-солидна изработка и по-твърд строй от двата модела.
Перфектна е за тежък дънен риболов на язовир, а също и на река със силно течение, когато се работи с голяма тежест /200-250г/ и условията изискват дълъг и мощен прът, с който още в началото да се поведе рибата.
Сега остава да я пробвам на откриването и да споделя как се представя.