Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Леново
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
Леново
Здравейте колеги 
Въпреки не особенно добрите отзиви от последно време от Леново ,утре мислим с приятели да посетим язовира,да се обедим трагнали е тази пуста риба там или не .Някой ако има прясно инфо от тези дни ,впредвид че времето се затопли,ще съм му много благодарен както за място така и за стръв.Благодаря предварително,пък като се варнем ще драсна и аз някой ред има ли,няма ли

Въпреки не особенно добрите отзиви от последно време от Леново ,утре мислим с приятели да посетим язовира,да се обедим трагнали е тази пуста риба там или не .Някой ако има прясно инфо от тези дни ,впредвид че времето се затопли,ще съм му много благодарен както за място така и за стръв.Благодаря предварително,пък като се варнем ще драсна и аз някой ред има ли,няма ли

-
- новобранец
Re: Леново
здр колега преди два дни бяхме от кьм на пазача страната на микро стената резултата за 5чса една бака таранки и едно шарко 1.400 на перо.само на бял и захранка разбира се
Колега, вчера бях там. Каракуда доволно, стръв бял или торен. Място: до най-хубавия сенник, без да минаваш през стената.
- genov_eng
- научил се да хвърля
Колега, пусни една карта или обясни как се стига до водоема?Ulifer написа:Колега, вчера бях там. Каракуда доволно, стръв бял или торен. Място: до най-хубавия сенник, без да минаваш през стената.
Мерси.
-
- сериозен играч
Колега излиза ли нещо различно от каракуда?И каракудата от типа шамарче ли е или нещо по-едро!?Ulifer написа:Колега, вчера бях там. Каракуда доволно, стръв бял или торен. Място: до най-хубавия сенник, без да минаваш през стената.

-
- новобранец
Колеги тамън се връщам от Леново,пълен валат ,сменихме няколко места захранки различна стръв неще и неще,пазача не ни взе такса каза ,че от два дена не давало по целия язовир ...Поздрав и наслука 

-
- сериозен играч
Колега на кои места от язовира си пробвахте късмета и на каква стръв,повод и кука?На перо и на дъно ли?hipodil4ooo написа:Колеги тамън се връщам от Леново,пълен валат ,сменихме няколко места захранки различна стръв неще и неще,пазача не ни взе такса каза ,че от два дена не давало по целия язовир ...Поздрав и наслука

-
- новобранец
Ами първо бяхме до реката там кадето е ракава и от там започнахме да се местим ,бяхме и по средата на язовира след това до бесетките който правят в момента.Пробвахме на дано на пружина,курущум.Стръв -бял,торен,царевица,хляб и обилно заяхранвахме със захранка както и стреляхме червей и царевица .Повод на перото 0.12 и кукичката 10.Сменяхме и дистанции-по наватре, по към брега и резълтата беше един и същ колега.Но пазача каза че има много риба,но от два дена недавало по целия язовир.Разправяше че може би заради атмосферното налягане рибата не зимала на нищо
Имаше още 5 6 колеги на язовира,но за целия ден не видях някой от тях да искара дори какракуда 
Надявам се да съм ти помогнал колега.НАСЛУКА

Надявам се да съм ти помогнал колега.НАСЛУКА

-
- сериозен играч