Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ярджеловци
Ярджеловци
Здравейте колеги, много не ги обичам тия платените язовири ма сега нема начин.И така посетих гореспоменатия язовир след инфо че е зарибен.Пристигнах още по тъмно да съм сигурен че местото каде съм набележил в по плиткото че е свободно, разтоварвам багажа до като разпънем и вече се беше съмнало.Риболова беше на 13м като дълбочината беше 1,60-70 , захраних първоначално с 5-6 големи топки и после дохранвах, ма повече стрелях бел червеи и гранули с надеждата и за некоя пастърва.От начало започнаха да излизат каракудки после по некоя пастърва като мине пасажа, и по едно време изненада, ловех около 40 см над дъното шото гонеше на близо пастървата и ми кълве нещо ма тръгва по тежко и мощно, след малко борба се показа шаран малко над 1,5кг с повод 0,10 кука 16 и ластик 1,2 имаше екшън, после излезнаха още два всичките над дъното даже и каракудата даваше по добре над дъното, сигурно защото е по топла водата.Рибите зимаха до обед после така си седех само каквото и да правех.Ето и некоя снимка:

Re: Ярджеловци
добре е улова колега и пастървичките са хубави,
за съжаление платени но няма начин успехи и наслука за в бъдеще.

- SL1m
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво, колега. Добре си ги накъсал. 

-
- новобранец
Много силен риболов.
-
- научил се да хвърля
Браво колега.Това на новия гьол ли е? Дай малко повече инфо за условията ,че мисля тия дни да го посещавам.Нали нещо собственика се сменя там,ала-бала,как е сега?
Мерси предварително.
Мерси предварително.
Браво на колегата за добрия улов.Това е стария язовир.lubomirco написа:Браво колега.Това на новия гьол ли е? Дай малко повече инфо за условията ,че мисля тия дни да го посещавам.Нали нещо собственика се сменя там,ала-бала,как е сега?
Мерси предварително.
чудесно свършена работа
Да това е стария, за новия ми казаха че щели да пускат 500кг пастърва па колко е верно незнам а условията там незнам как са

-
- научил се да хвърля
А да,сега забелязах на снимките ,че е стария
.Викаш ,зарибили са го-браво.А таксата как е,още ли е 8 лв. на пръчка или.....?