Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Супер риболов на езеро Кладница 28.04.2012
Супер риболов на езеро Кладница 28.04.2012
Тази пролет още не бях ловил хубави шарани и новината за нов водоем с такива рибки определено ме заинтригува. Става въпрос за един сравнително нов водоем, а именно езеро Кладница, което се държи от Пламен Панталеев и Камен Машината. Шараните са основно между килограм и три, кълват както на близка дистанция, така и вътре на мач. Днес посетихме водоема с двама приятели, като щяхме да ловим основно на мач, но аз взех и уипа на 6 м по съвет на Камен. Сутринта докато нямаше още много хора хванах 2-3 шарана на няколко метра от брега, страшен кеф беше с жилото. След като напече слънцето рибите се вдигат високо и дойде време за мача. Схемата е добре познатата със стрелба на пелети (които се продават на водоема - 2 лв/кг) и става страшно. За стръв ползвахме царевица и пелети. Шараните са супер борбени и диви, просто е истинско удоволствие да се вадят. Риболов имаше през целия ден равномерно, като привечер вече рибите слизат на дъното, а там дълбочините са доста големи, над 5м. Тримата хванахме над 50 кг шаранета и няколко много красиви червеноперки, накефихме се яко 

- Прикачени файлове
-
- DSCN9771.JPG (215.24 KiB) Преглеждано 4820 пъти
-
- DSCN9789.JPG (66.17 KiB) Преглеждано 4820 пъти
-
- DSCN9765.JPG (134.23 KiB) Преглеждано 4820 пъти
- lif3house
- разбира нещата
Re: Супер риболов на езеро Кладница 28.04.2012
Размазване! Много приятно изглежда водоема.
- Veselin_fish
- вече хвърля и на тежко
lubss вие направо сте ги съдрали. Браво много яко сте си прекарали. Между другото каде се намира това местенце ако не е тайна (близък град или село).
От София към Перник.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Добри рибки !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Това е най-смотаното езеро в Пернишка област.Арендаторите направо са се изложили-плаща се 7 лева на пръчка + 6 лева на кило.Това си е чист грабеж.Застанах 40 минути да видя дали от 50 човека,които бяха там някой ще извади нещо и хоп....... Изненада - Никой нищо не хвана и не само това - единия от арендаторите вика днеска е много топло и не и се кълве.Айде бе.Дали е затова а??? Хвърлих камък на този язовир-няма да отида повече никога. А освен всичко пътя е ужасен - през една гора,стръмни наклони,дупки,ями,дървета.Общо взето отидете другаде там само дерат кожите на хората.Лек ден и наслука на всички колеги през тази година-повече трофейни риби и по-малко празни разходки като моята днес. 

- indalo
- фен клуб-скобар
Добре де, Барселона ли си , Овиедо ли си, що спамиш на човека в темата. Нали си си пуснал твоя и си се изокал резко. Казал си кво мислиш. Явно други могат да ловат и им харесва гйолчето, нещо против или сите требе да мислиме като тебе.
Щом не ти харесва, оплакал си се, не ходи, но ни остай другите да имаме собствено мнение.
Лично мен езерцето ми харесва. Има риболов, релаксирам докато ловя там и така. А риба и без това взимам рядко, тъй че не ми е проблем това че се плаща.
Сори за спама, момци и евала за риболова. Бех там и знам, че не са толко лесни рибите, така че добре сте се справили.

Лично мен езерцето ми харесва. Има риболов, релаксирам докато ловя там и така. А риба и без това взимам рядко, тъй че не ми е проблем това че се плаща.
Сори за спама, момци и евала за риболова. Бех там и знам, че не са толко лесни рибите, така че добре сте се справили.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не кълве, не кълве, пък колко да не кълве, сигурно за това и днес си хванах над 30 шарана. Не знам какво искат тези хора, да има много риба, да е без такса и всичко да се взима ли??? Риби във водоема има много и за напред ще са още повече и по-големи, който може да лови ... Наслука!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз бях в неделя на водоема , колега къде си бил застанал .
Риболова беше тегав , шарани около нас и при нас рядко излизаха .
Ние не оцелихме място ,в брега имаше дънери и дървета и по-едрата риба там се забиваше , но на мен лично много ми допадна езерцето , вярно пътя е тегав само 19 пъти закачих , но скоро пак ще го посетя
Риболова беше тегав , шарани около нас и при нас рядко излизаха .
Ние не оцелихме място ,в брега имаше дънери и дървета и по-едрата риба там се забиваше , но на мен лично много ми допадна езерцето , вярно пътя е тегав само 19 пъти закачих , но скоро пак ще го посетя

Бях вдясно от фургона, сутринта хванах 4-5 бързи шарана на 1,5м-2м дълбочина, последва пауза от 2 часа, вероятно заради многото насъбрали се хора и след това рибите пак започнаха да кълват. Движат се постоянно и се завъртат пред теб за кратко като им стреляш пелети, хващаш 2-3 и заминават, след 10-15 минути се връщат и така цял ден. Все още не са хвърлили хайвер и за това са по-трудни за контролиране, но риболов има и то повече от добър. А вероятно се убеди и колко са борбени рибите там. Поздрави 

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Определено много се раздават , заслужават да си ги върнеш обратно дет се вика .
А ползваш ли ги за стръв пелетите, или само за захранка . Там където си ловил каква е горе долу дълбочината
А ползваш ли ги за стръв пелетите, или само за захранка . Там където си ловил каква е горе долу дълбочината

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
И аз бях в неделя на това прекрасно водоемче.Не знам дали има достатъчно риба но за три часа си хванах 15сетина шарана и се накефих на мах,рибите наистина са доста борбени и правят голям кеф,добре че имаше един пич дето ми кепчосваше шараните че си бях забравил кепа!!!