Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Първомайска рибофестация!
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
Първомайска рибофестация!
Тази година ще е постна .До сега имах едно Поморийско гребане .Днешния излет наля една хубава чаша приятни спомени от риболовна гледна точка!
То не , че има нещо особенно в излета , но имам някоя друга снимка и ще пусна да погледаме , докато Кричим-ци се включат с тежката артилерия.
Та с бойния другар Светльо атакувахме попчетата в Бургаския риф! Посрещна ни западняк .После дойде затишие , накрая долетя и морския вятър. Рибките бяха редки от рани размери. Имаше както дребосъци , така и средни. Едри също имаше , за адреналин , както лихмари , така и стронгили. Като цяло със зор се чоплеха рибите и след 11.3 до 13.30 имам само 3-4 рибки , но се насладих на прекрасното време. Но въпреки всичко се оказа , че в крайна сметка съм събрал около 2.5кг (колкото и да не ми се вярваше и на мен )
Хайде стига досадни приказки!

Рибки в мивки няма да ви пускам
Наздраве!
То не , че има нещо особенно в излета , но имам някоя друга снимка и ще пусна да погледаме , докато Кричим-ци се включат с тежката артилерия.
Та с бойния другар Светльо атакувахме попчетата в Бургаския риф! Посрещна ни западняк .После дойде затишие , накрая долетя и морския вятър. Рибките бяха редки от рани размери. Имаше както дребосъци , така и средни. Едри също имаше , за адреналин , както лихмари , така и стронгили. Като цяло със зор се чоплеха рибите и след 11.3 до 13.30 имам само 3-4 рибки , но се насладих на прекрасното време. Но въпреки всичко се оказа , че в крайна сметка съм събрал около 2.5кг (колкото и да не ми се вярваше и на мен )
Хайде стига досадни приказки!

Рибки в мивки няма да ви пускам

Наздраве!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Re: Първомайска рибофестация!
Е аз не пия,ма на теб наздраве и със здраве. 

Риболовци.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
ribolovcho написа:Аз ли не съм във час нещо...

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
ribolovcho написа:Аз ли не съм във час нещо...за морските риби няма ли забрана....

Вчера кълвеше,днеска не ще!
- Vid
- кандидат преподавател
Срахотен излет, браво
Май е време и я да си купя едно такова корито-каяк...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- antivik
- кандидат преподавател
Бравос за удоволствието което ми достави приятелю от гребящото братство.
Те тези морски риби не ги знам к`ви са на вкус, ма на фасон много грозни бе...
.
Те тези морски риби не ги знам к`ви са на вкус, ма на фасон много грозни бе...

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Е айде бе Тихомире, от кога го чакаме този разказ в картинки

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко

-
- новобранец
браво
За риболовеца не е от значение колко ще хване риба ,а да си направи удоволствието
Чудесен репортаж!