Невероятна измама пътуващи шарани

Модератори: bobopeli, sapuna

radius
новобранец
новобранец

Невероятна измама пътуващи шарани

Мнение от radius »

Здравейте колеги риболовци . Първо да се представя казвам се Димитър от Пловдив . Да ви разкажа за едно язовирче за да не попадате и вие на измамата на арендатора . Язовирчето се намира преди гр Брезово паметника в ляво Каламица ли е не знам точно как се казва но историята е следната . Пристигаме на гьолчето сутринта в шест и започваме да разпъваме такъмите - до тук добре оглеждам се гледам гледам ама не виждам и една риба да скочи . Не след дълго се появи аргатина на Арендатора за таксата питаме колко 10 лв на човек и каквото си хванеш си е твое викаме си е то гот бе . Питам аз аргатина абе аджиба ква риба има тук а тоя всякаква освен кефал а колко са големи шараните нали съм си шаранджия а той о големи 3,4,5 кг викаме си кеф . Да ама не въдици стръв всичко по учебник днес ще ги морим . По едно време пристига един байчо на около 60 как е колеги ние викаме за сега нищо ще чакаме ще видим . Той ни погледна и вика абе момчето кому кура търсите тук , тук има само жаби , гамбузи малко каракудки и някой друг шаран да са вика към 4 5 не повече . А работата била следната преди седмица две арендатора изгребал 3 4 тона и хайде на Стрелци с две думи изпразнил гьола разказа ни още куп неща като започне на някой от водоемите му да дава много той веднага я мести в друг гьол и докато чуеш за един , че дава не бягай на него а отиди на другия щото рибата вече са я преместили . Та така колеги не си давайте парите на вятъра в този раьон има доста водоемчета които наистина имат риба но :drinkers: на водоемите на този Арендатор рибите са с постоянен билет за където той си пожелае абе цирка е пълен .
Straight
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Невероятна измама пътуващи шарани

Мнение от Straight »

Това не е невероятна, а си е чиста проба измама. Най добре пусни сигнал до комисията за защита на потребителите, ИАРА и до някоя телевизия. Прати копие със входящия номер на този тарикат-арендатор. Докато не започнем да си защитаваме правата няма да се промени нищо.
vene mitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vene mitov »

Straight написа:Това не е невероятна, а си е чиста проба измама. Най добре пусни сигнал до комисията за защита на потребителите, ИАРА и до някоя телевизия. Прати копие със входящия номер на този тарикат-арендатор. Докато не започнем да си защитаваме правата няма да се промени нищо.
:D :D :D Много ме разсмя с комисията за защита на потребитела :lol: :lol: :lol: :lol:
Хвърлете им един бой на тези смешници и изпуснете водоема ,после им гледайте сеира :butthead:
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Чуеш ли "Каквото хванеш си е твое." смятай че в този водоем риба няма !!!!!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
rusnakaelud
новобранец
новобранец

Мнение от rusnakaelud »

Преди една седмица и аз бях там с мои познати.8 часа пек на слънце и нищо друго.А имаше поне 60-70 човека.Добра пара за арендатора.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

При водоеми с такъв статут е нормално да се капотираш, аз като хадя на такива не питам колко риба има, меткам си и си пия капо-чино.
Не се сърдете , бизнес.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Абе доста вероятно е .. ама тва да не е чувал картофи да го местиш от водоем на водоем .. :)))
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Не се ядосвайте.Всеки от нас попада на такива кенефи.Още 3 седмици и се почва кефа.Аз поне освен през забраната,на такива гъолчета не хода.Интересното,е че много хора ходат,като гледам тенденцията да се заграбват малките водоеми около села и градове.И на това ще му мине модата и такива палячовци,ще се хванат за ... на некой.Мода :D
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
blaskov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blaskov »

Това да не е за Чомлека,защото ако е там нещо не ми се вярва миналата година се хващаше много риба там.
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

Този метод арендаторите около Варна и Добрич го прилагат с години (както и ред други тарикатлъци и измами). Не ходете на такива водоеми каквато и информация да сте получили. Спрете да пълните гушите на тези престъпници.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Аватар
batefaio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batefaio »

blaskov написа:Това да не е за Чомлека,защото ако е там нещо не ми се вярва миналата година се хващаше много риба там.
Колега и на Чомлека е същата работа, миналата година докато бяхме за риба изсипаха 15 ремаркета толстолоб, единия се беше напил, не знам какъв се води и вика кво търсите, ние го спаднахме преди седмица за един ден и го изгребахме, после пак го напълнихме. Онзи ден видях в Булита реклама на Чомлека - 10 кинта и квот си хванеш - баси наглите хора :butthead:
radius
новобранец
новобранец

Мнение от radius »

blaskov написа:Това да не е за Чомлека,защото ако е там нещо не ми се вярва миналата година се хващаше много риба там.
Същият иди сега и си хвани - Нямам интерес да си правя гаргара с колеги - Имам си достатъчно пари да платя за кеф но този път платих за измама . Знаете , че за кефа цена няма .Чакам с нетърпение откриването .
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

radius написа: А работата била следната преди седмица две арендатора изгребал 3 4 тона и хайде на Стрелци с две думи изпразнил гьола разказа ни още куп неща като започне на някой от водоемите му да дава много той веднага я мести в друг гьол и докато чуеш за един , че дава не бягай на него а отиди на другия щото рибата вече са я преместили . Та така колеги не си давайте парите на вятъра в този раьон има доста водоемчета които наистина имат риба но :drinkers: на водоемите на този Арендатор рибите са с постоянен билет за където той си пожелае абе цирка е пълен .
:lol: :lol: :lol: Абе, Димитре,ти имаш ли представа как се превозва 3-4 тона риба :lol: :lol: :lol: Че кой арендатор вади ЧИСТО по 15000-20000 лв на сезон от такси,че ще разкарва риба на тази стойност с риск да я умори :lol: :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
radius
новобранец
новобранец

Мнение от radius »

butnik написа:
radius написа: А работата била следната преди седмица две арендатора изгребал 3 4 тона и хайде на Стрелци с две думи изпразнил гьола разказа ни още куп неща като започне на някой от водоемите му да дава много той веднага я мести в друг гьол и докато чуеш за един , че дава не бягай на него а отиди на другия щото рибата вече са я преместили . Та така колеги не си давайте парите на вятъра в този раьон има доста водоемчета които наистина имат риба но :drinkers: на водоемите на този Арендатор рибите са с постоянен билет за където той си пожелае абе цирка е пълен .
:lol: :lol: :lol: Абе, Димитре,ти имаш ли представа как се превозва 3-4 тона риба :lol: :lol: :lol: Че кой арендатор вади ЧИСТО по 15000-20000 лв на сезон от такси,че ще разкарва риба на тази стойност с риск да я умори :lol: :lol:
Аз не само представа имам а и знам как се разкарва толкова риба - Но вероятно ти не си запознат . Нищо лично - колегите по нагоре с коментари ти го доказват . Остани си със заблуждение, че е невъзможно :drinkers:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Съдейки по мнението ти оставам само с едно убеждение-наивност.Що не си вземеш два язовира и като разработиш единия да я прехвърляш с ремаркето в другия :lol: :lol: :lol:
Мога да ти кажа още много тайни как ви обират арендаторите,освен ,че местят рибата :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”