Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Примамки за обрасли водоеми
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- eroucma
- разбира нещата
Примамки за обрасли водоеми
Здравейте колеги, тъй като тази година явно е доста плодородна ако не от към риба то поне от към водорасли. Та почти всички места където ходя вече са превзети от водорасли и се чудя вече на какво да опитвам.
Ще помоля да ме насочите към някакви изкуствени примамки- с марка и модел, които работят по успешно в такива води. Аз засега ползвам Mepps - Lusox, но все пак трябва да има някакво разнообразие.
Ще помоля да ме насочите към някакви изкуствени примамки- с марка и модел, които работят по успешно в такива води. Аз засега ползвам Mepps - Lusox, но все пак трябва да има някакво разнообразие.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- maranzika
- сериозен играч
Re: Примамки за обрасли водоеми
Пламене,вземи си попер на Салмо.Цветът е WF.

Също така клатушка Моска Сафир 10(15) гр.Това са доказани примамки точно за корекциите.Също така ако имаш спинербайт пробвай с него.

Също така клатушка Моска Сафир 10(15) гр.Това са доказани примамки точно за корекциите.Също така ако имаш спинербайт пробвай с него.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Любимата ми примамка за орасли водоеми е MEGABASS Type-X :

когато иде реч основно за щука и едри водни обитатели инак Jackall area man crank :

е може би най-доброто когато иде реч за куен и пъстърва в силно орасли водоеми лятно време .
когато иде реч основно за щука и едри водни обитатели инак Jackall area man crank :

е може би най-доброто когато иде реч за куен и пъстърва в силно орасли водоеми лятно време .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- eroucma
- разбира нещата
Моската я имам и в двете разцветки, и спинербайтове пробвам, но на тях имам много редки удари и то все ялови.
А попера с този цвят и жабата ще ги потърся по магазините
А попера с този цвят и жабата ще ги потърся по магазините

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- maranzika
- сериозен играч
Павле,колко гази тва чудо и евентуално кви парета ще стигне до БГ-то?Павел Иванов написа:Любимата ми примамка за орасли водоеми е MEGABASS Type-X :
![]()
- eroucma
- разбира нещата
А то няма ли го в БГmaranzika написа:Павле,колко гази тва чудо и евентуално кви парета ще стигне до БГ-то?Павел Иванов написа:Любимата ми примамка за орасли водоеми е MEGABASS Type-X :
![]()

Има го - http://velvet-net.com/category/150/type-x.html но при цена от около 46лв. с доставката по-добре от ибей за около 30лв. с доставката 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
По книжка го дават да гази 6 инча или 15 см. , но това зависи от проводката . Ако го водиш бавно си плува по повърхността като буквално можеш да го накараш да прави леки подскоци с върха на пръчката , като истинско жабе . От няколкото ми посещения на Йовковци съм останал с впечатлението че този воблер като че ли е правен специално за тамmaranzika написа:Павле,колко гази тва чудо и евентуално кви парета ще стигне до БГ-то?

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- maranzika
- сериозен играч
Ясноооо.Мерси.Сега остава да намеря някой да ми го поръча от там.....Павел Иванов написа:може да се намери на прилични парета - http://www.ebay.com/itm/MEGABASS-TYPE-X ... 5d30bf85d0
-
- новобранец
Аз мога да ти поръчам. Пиши ми на лично ако искаш, да се разберем, какъв цвят, а и до какви пари, щото тези са на търг.maranzika написа:Ясноооо.Мерси.Сега остава да намеря някой да ми го поръча от там.....Павел Иванов написа:може да се намери на прилични парета - http://www.ebay.com/itm/MEGABASS-TYPE-X ... 5d30bf85d0
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Илиянка, ще донеса един-два на Ресен скоро за тестове
Жабето е много добро и дори може да се върти около оста си
))

Жабето е много добро и дори може да се върти около оста си

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Колеги, а някой има ли впечатления от ТОВА чудо, което му викат незацепляйка (въпреки, че на доста различни примами съм чел, че им викат така)? Имам две такива, но не съм ги въртял много, но когато съм ловил с тях, съм ги прекарвал през шавари и водорасли без проблем и наистина много трудно се закачат. Дали работят в наши условия?
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Здравей,колега.Това,за което питаш е моя снимка.Sleepwalker_ написа:Колеги, а някой има ли впечатления от ТОВА чудо, което му викат незацепляйка (въпреки, че на доста различни примами съм чел, че им викат така)? Имам две такива, но не съм ги въртял много, но когато съм ловил с тях, съм ги прекарвал през шавари и водорасли без проблем и наистина много трудно се закачат. Дали работят в наши условия?

ПП:Някой знае ли от къде мога да се сдобия с ето такива куки?

Благодаря предварително.Успех на всички.

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Извинявай колега, просто снимката ми излезе от Гугъл и не съм гледал източника иначе щях да се позова. Исках само да онагледя това, за което се интересувам, а твоята беше перфектна! Извинявай още веднъж! 
Иначе аз имам две такива, но в тигрова окраска. Тук в Шумен само на едно място съм виждал такива примамки и имат само в тази разцветка. Благодаря за препоръката, ще гледам да се снабдя с такива при първа възможност!

Иначе аз имам две такива, но в тигрова окраска. Тук в Шумен само на едно място съм виждал такива примамки и имат само в тази разцветка. Благодаря за препоръката, ще гледам да се снабдя с такива при първа възможност!