Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Белгия
Модератор: sapuna
Белгия
добър ден колеги от два месеца живея в белгия и гледам тука единствените им водоеми са някви изкуствени канали
та въпросат ми е има ли риба в тези канали и каква. ако може да помогне някои с някакво инфо предварително благодаря 

- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Белгия
Колега зависи къде в Белгия си, във Верде има едно гьолче където знам че има доста риба.Също така към Гент канала той е доста голям.Само че не знам какво излиза там.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ти по добре се поинтересувай първо какъв е реда за извършване на риболов във Белгия...Да не стане така че после да си плащаш за това си деяние...

- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Прав е , има много случаи да те глобят навънка .ribolovcho написа:Ти по добре се поинтересувай първо какъв е реда за извършване на риболов във Белгия...Да не стане така че после да си плащаш за това си деяние...

ами по принцип се купува билет от пощите до колкото знам .аз ловя на спининг и фидер освен да опитам пък каквото излезе 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Попитай в първия рибарски магазин и ще те насочат !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Здравей колега, аз живе в Белгия от 2 години и половина, ще ти пиша малко по-късно на лични как стоят нещата с риболова тука
А защо на лични?esho написа:Здравей колега, аз живе в Белгия от 2 години и половина, ще ти пиша малко по-късно на лични как стоят нещата с риболова тука
-
- разбира нещата
Ами защото ще питам колегата,от кеде е, какво прави в Белгия, в кой град живее и т.н и за да не превращам темата в чат, реших да е на личниtiramisu написа:А защо на лични?esho написа:Здравей колега, аз живе в Белгия от 2 години и половина, ще ти пиша малко по-късно на лични как стоят нещата с риболова тука

На нас също би ни било интересно, както и на всички рибоповци пребиваващи или с предстоящо пребиваване в тази страна.esho написа:Ами защото ще питам колегата,от кеде е, какво прави в Белгия, в кой град живее и т.н и за да не превращам темата в чат, реших да е на личниtiramisu написа:А защо на лични?esho написа:Здравей колега, аз живе в Белгия от 2 години и половина, ще ти пиша малко по-късно на лични как стоят нещата с риболова тука![]()
![]()
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Добре е да се знае за всеки който се окаже там ! За това е добре да е в темата всякаква полезна информация за дадената страна в случая Белгия !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- разбира нещата
Ок колеги съгласен съм с вас. Ще пиша в темата.
Билета за риболов се купува от пощата. Годишния билет струва 14 евро. Но понеже тук са разделени на две провинции Фландрия и Валония,билета който си вземеш за Фландрия важи само за Фландрия.Ако искаш да ловиш във Валония си взимаш билет от там,който съответно също струва 14 евро. С този билет обаче имаш право да ловиш само през деня с две пръчки.
За риболов от лодка и за нощен риболов, билета струва около 40 евро.
Билета обаче не важи за всички водоеми. Има язовирчета за които се закупува отделен билет.
Иначе водоемите държат доста голямо количество риба,и големи екземпляри
Билета за риболов се купува от пощата. Годишния билет струва 14 евро. Но понеже тук са разделени на две провинции Фландрия и Валония,билета който си вземеш за Фландрия важи само за Фландрия.Ако искаш да ловиш във Валония си взимаш билет от там,който съответно също струва 14 евро. С този билет обаче имаш право да ловиш само през деня с две пръчки.
За риболов от лодка и за нощен риболов, билета струва около 40 евро.
Билета обаче не важи за всички водоеми. Има язовирчета за които се закупува отделен билет.
Иначе водоемите държат доста голямо количество риба,и големи екземпляри
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е това е инфо вече ! Успех .
Здравейте!
Извинявам се, че така ненадейно се включвам в темата, но имам нужда от съвет. Имам нужда да открия рибарски магазини в Брюксел?
Открих няколко, но те не ми свършиха работа. Първият бе за спортни стоки по принцип, а вторият е затворен до 12ти, този месец.
По тази причина имам нужда от повече опции.
Благодаря,
Извинявам се, че така ненадейно се включвам в темата, но имам нужда от съвет. Имам нужда да открия рибарски магазини в Брюксел?
Открих няколко, но те не ми свършиха работа. Първият бе за спортни стоки по принцип, а вторият е затворен до 12ти, този месец.
Благодаря,
-
- новобранец
колега пробвай в декатлон. Има доста интересни неща. И по точно какъв риболов практикувашrepris написа:Здравейте!
Благодаря,
кажи за да те упътя където трябва.