Белгия

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

genzi
новобранец
новобранец

Белгия

Мнение от genzi »

добър ден колеги от два месеца живея в белгия и гледам тука единствените им водоеми са някви изкуствени канали :( та въпросат ми е има ли риба в тези канали и каква. ако може да помогне някои с някакво инфо предварително благодаря :)
Аватар
gochev86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Белгия

Мнение от gochev86 »

Колега зависи къде в Белгия си, във Верде има едно гьолче където знам че има доста риба.Също така към Гент канала той е доста голям.Само че не знам какво излиза там.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Ти по добре се поинтересувай първо какъв е реда за извършване на риболов във Белгия...Да не стане така че после да си плащаш за това си деяние...
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
kabaero
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kabaero »

ribolovcho написа:Ти по добре се поинтересувай първо какъв е реда за извършване на риболов във Белгия...Да не стане така че после да си плащаш за това си деяние...
Прав е , има много случаи да те глобят навънка . :?
genzi
новобранец
новобранец

Мнение от genzi »

ами по принцип се купува билет от пощите до колкото знам .аз ловя на спининг и фидер освен да опитам пък каквото излезе :D
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Попитай в първия рибарски магазин и ще те насочат !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
esho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от esho »

Здравей колега, аз живе в Белгия от 2 години и половина, ще ти пиша малко по-късно на лични как стоят нещата с риболова тука
Аватар
tiramisu
новобранец
новобранец

Мнение от tiramisu »

esho написа:Здравей колега, аз живе в Белгия от 2 години и половина, ще ти пиша малко по-късно на лични как стоят нещата с риболова тука
А защо на лични?
esho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от esho »

tiramisu написа:
esho написа:Здравей колега, аз живе в Белгия от 2 години и половина, ще ти пиша малко по-късно на лични как стоят нещата с риболова тука
А защо на лични?
Ами защото ще питам колегата,от кеде е, какво прави в Белгия, в кой град живее и т.н и за да не превращам темата в чат, реших да е на лични :) :) :)
Аватар
tiramisu
новобранец
новобранец

Мнение от tiramisu »

esho написа:
tiramisu написа:
А защо на лични?
Ами защото ще питам колегата,от кеде е, какво прави в Белгия, в кой град живее и т.н и за да не превращам темата в чат, реших да е на лични :) :) :)
На нас също би ни било интересно, както и на всички рибоповци пребиваващи или с предстоящо пребиваване в тази страна.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Добре е да се знае за всеки който се окаже там ! За това е добре да е в темата всякаква полезна информация за дадената страна в случая Белгия !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
esho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от esho »

Ок колеги съгласен съм с вас. Ще пиша в темата.
Билета за риболов се купува от пощата. Годишния билет струва 14 евро. Но понеже тук са разделени на две провинции Фландрия и Валония,билета който си вземеш за Фландрия важи само за Фландрия.Ако искаш да ловиш във Валония си взимаш билет от там,който съответно също струва 14 евро. С този билет обаче имаш право да ловиш само през деня с две пръчки.
За риболов от лодка и за нощен риболов, билета струва около 40 евро.
Билета обаче не важи за всички водоеми. Има язовирчета за които се закупува отделен билет.
Иначе водоемите държат доста голямо количество риба,и големи екземпляри
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Е това е инфо вече ! Успех .

repris
новобранец
новобранец

Мнение от repris »

Здравейте!

Извинявам се, че така ненадейно се включвам в темата, но имам нужда от съвет. Имам нужда да открия рибарски магазини в Брюксел?
Открих няколко, но те не ми свършиха работа. Първият бе за спортни стоки по принцип, а вторият е затворен до 12ти, този месец.
По тази причина имам нужда от повече опции.

Благодаря,
bruxelman
новобранец
новобранец

Мнение от bruxelman »

repris написа:Здравейте!

Извинявам се, че така ненадейно се включвам в темата, но имам нужда от съвет. Имам нужда да открия рибарски магазини в Брюксел?
Открих няколко, но те не ми свършиха работа. Първият бе за спортни стоки по принцип, а вторият е затворен до 12ти, този месец.
По тази причина имам нужда от повече опции.

Благодаря,
колега пробвай в декатлон. Има доста интересни неща. И по точно какъв риболов практикуваш
кажи за да те упътя където трябва.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”