Мач макара

Модератор: Paublo_Eskobar

Mollier
новобранец
новобранец

Мач макара

Мнение от Mollier »

Здравейте, искам съвет от вас , каква макара да си купя за мач-а ми до 200 лв, погледнах една Shimano Exage FC 4000 , гледам много ги хвалите тези "ексейдж" но все пак ако имате по-добри предложения ще се възползвам от тях.Предварително благодаря на всички.
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мач макара

Мнение от lif3house »

Joshua
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Joshua »

Съгласен съм с колегата за Shimano Super GTM RC 3000S, а ако имаш още малко пари може направо да си вземеш Страдик ;]
Mollier
новобранец
новобранец

Мнение от Mollier »

а какво ще кажете за тази макара http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... ubgroup=62 ?
Аватар
milanov84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milanov84 »

Привет колега... Някакси е нормално по-скъпите модели на една марка да са по-хубави...
Тъй че е нормално страдика да е по-хубав от ексейча... а Японският е 500кинта... За 250лв. се намира и страдик втора ръка от 98година... На който му викат бялата перла... и се води за вечна макара... Но при положение, че цената на ексейча 6.2:1 с мачова шпула е 125 кинта нов... За мен се превръща във фаворит...
Според мен мечовата макара трябва да е със заден аванс и да има бърз аванс... Още на първият риболов се вижда преимуществото... Тъй че точно тази дайва отпада...
Допълнително на 3.90 мач отговаря макара 3000 на 4.20 4000... Небалансираната въдица мори ръката...
Аватар
livinginchaos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от livinginchaos »

Съгласен съм и аз за супера. Въпреки, че си клатя моя мачов ексейдж, супера си е доказала се макара. Страдика също, но не знам защо си взех ексейджа.
rinzz
новобранец
новобранец

Мнение от rinzz »

Аз не виждам да ги хвалят то такова плюене няма......българска работа.
"Взех си S класа сичките другите мерджани не стаат!" въпреки че всичките ще те закарат от т.А до т.Б ако можеш да караш! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”