Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Мач макара
Модератор: Paublo_Eskobar
Мач макара
Здравейте, искам съвет от вас , каква макара да си купя за мач-а ми до 200 лв, погледнах една Shimano Exage FC 4000 , гледам много ги хвалите тези "ексейдж" но все пак ако имате по-добри предложения ще се възползвам от тях.Предварително благодаря на всички.
Re: Мач макара
Съгласен съм с колегата за Shimano Super GTM RC 3000S, а ако имаш още малко пари може направо да си вземеш Страдик ;]
а какво ще кажете за тази макара http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... ubgroup=62 ?
- milanov84
- научил се да хвърля
Привет колега... Някакси е нормално по-скъпите модели на една марка да са по-хубави...
Тъй че е нормално страдика да е по-хубав от ексейча... а Японският е 500кинта... За 250лв. се намира и страдик втора ръка от 98година... На който му викат бялата перла... и се води за вечна макара... Но при положение, че цената на ексейча 6.2:1 с мачова шпула е 125 кинта нов... За мен се превръща във фаворит...
Според мен мечовата макара трябва да е със заден аванс и да има бърз аванс... Още на първият риболов се вижда преимуществото... Тъй че точно тази дайва отпада...
Допълнително на 3.90 мач отговаря макара 3000 на 4.20 4000... Небалансираната въдица мори ръката...
Тъй че е нормално страдика да е по-хубав от ексейча... а Японският е 500кинта... За 250лв. се намира и страдик втора ръка от 98година... На който му викат бялата перла... и се води за вечна макара... Но при положение, че цената на ексейча 6.2:1 с мачова шпула е 125 кинта нов... За мен се превръща във фаворит...
Според мен мечовата макара трябва да е със заден аванс и да има бърз аванс... Още на първият риболов се вижда преимуществото... Тъй че точно тази дайва отпада...
Допълнително на 3.90 мач отговаря макара 3000 на 4.20 4000... Небалансираната въдица мори ръката...
- livinginchaos
- научил се да хвърля
Съгласен съм и аз за супера. Въпреки, че си клатя моя мачов ексейдж, супера си е доказала се макара. Страдика също, но не знам защо си взех ексейджа.
Аз не виждам да ги хвалят то такова плюене няма......българска работа.
"Взех си S класа сичките другите мерджани не стаат!" въпреки че всичките ще те закарат от т.А до т.Б ако можеш да караш!
"Взех си S класа сичките другите мерджани не стаат!" въпреки че всичките ще те закарат от т.А до т.Б ако можеш да караш!