Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Утежнение за голям слайдер
Модератор: sapuna
Утежнение за голям слайдер
Здравейте,колеги!
Наскоро си взех един слайдер който е 8+4 гр.Ясно е,че е предназначен за по-големи дълбочини и риби.Въпросът ми към вас или по-точно молбата ми е да ми покажете някаква схема на утежнението,че бях направил 1 утежнение-плътно над вирбела 2 сачми 0.5 гр. ,на около 30 см. 3 от 0.8гр. и на още 30 см. основното от 4 по 1 грам.Мисля ,че е доста грубо въпреки тънките ми такъми за това Ви моля за съвет как да го съставя.
Благодаря,Ви предварително!!
Наскоро си взех един слайдер който е 8+4 гр.Ясно е,че е предназначен за по-големи дълбочини и риби.Въпросът ми към вас или по-точно молбата ми е да ми покажете някаква схема на утежнението,че бях направил 1 утежнение-плътно над вирбела 2 сачми 0.5 гр. ,на около 30 см. 3 от 0.8гр. и на още 30 см. основното от 4 по 1 грам.Мисля ,че е доста грубо въпреки тънките ми такъми за това Ви моля за съвет как да го съставя.
Благодаря,Ви предварително!!
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Утежнение за голям слайдер
За големи дълбочини да, но за големи риби не точо. Преди да пуснеш тази тема трябваше да вдиш тази преди нея.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Точно така:dunavski написа:За големи дълбочини да, но за големи риби не точо. Преди да пуснеш тази тема трябваше да вдиш тази преди нея.
Ето я и нея

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- slayder
- ще става разбирач
Наскоро си взех един слайдер който е 8+4
Това си е типичен ваглер и не е предназначен за кой знае колко големи дълбочини
Ако беше 4+8 повече се доближава до характеристиките за слайдер,но както и да е колегите са ти разяснили в по-горните постове
Това си е типичен ваглер и не е предназначен за кой знае колко големи дълбочини

Ако беше 4+8 повече се доближава до характеристиките за слайдер,но както и да е колегите са ти разяснили в по-горните постове
Дава ли? И дава и взема.