Р.БЛАТО

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Р.БЛАТО

Мнение от bkd »

Вчера/събота/посетих реката и като за сезона беше прилично :cry: :lol: С много променливо време /бъркано вятър,сняг и слънце/се излъгаха трийсетина бабушки с размери на теглото и големината на плувката :lol: Колко малко му трябва на човек :!: някой ако има имфо за близки около София водоеми където дава ,да удари по един ред :wink: :idea: :wink:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

А някой хвърляше ли за щука?
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

В коя част на реката ги лови бабушките
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

С много чакане може и да се обади някоя и друга щука/прокурорска/.Иначе с по -голяма настотелност и търпение на всяко по-тихо място/пред шавар/ те занимава дребосък.Говоря за сектора от над Опи цвет до под моста на пътя до мандрата/поне аз този участък съм обходил.По-надолу не съм ходил никога и за това ако някой е риболовствал и знае удобни за достъп с кола места нека ги опише :idea: Предполагам ,че и дълбочината ще нарастне слизайки надолу по течението ,а това предполага и повече като количество ,а и като качество/размер/ риба :wink: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”