Царевица!

Модератор: Paublo_Eskobar

dgeto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Царевица!

Мнение от dgeto »

Колеги интересувам се кой е най-удачния интервал от време в който трябва да се вкисва царевицата, минимум и максимум дни. След като се захрани с тази царевица ще я ползвам и за стръв но дали да я дипвам или не, ако ще се дипва сам се спрял на 2 дипа банан и ананас, става въпрос за див водоем. Благодаря предварително!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Царевица!

Мнение от С.Върбанов »

Имам царевица от 1г и си стои накисната ! За какво ти е хем вкисната хем дипната ?!?!? Ще ти трябва много дип за да убиеш тази смрад ! А и би ли споделил колко мислиш да си киснеш , като килограми ? Вкиснатата става само за захранване на петно ! Не става за стръв - разпада се ! Така че яко ще я дипваш не я вкисвай ! Свари си я долей дипа след това за да поеме аромата и си готов и да ловиш с нея и да храниш ! Грешно си задал въпроса :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Киснеш докато отгоре във съда в който ще я киснеш хване една бяло зелена коричка и си готов..
но не виждам смисъл да дипваш...миризмата на развалено трудно ще я убиеш със дип...но ти си решаваш..
Изображение
Най добрите са тук
dgeto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dgeto »

Става въпрос за 50кила като мисля 1седмица преди откриването да почна да храня през ден за да мога на 1ви и 2ри да почна да ловя. В друга тема четох, че ако се вкисва повече от седмица започва да отбласква шарана и за това спекох и пуснах темата понеже на мен ми се очертават 20дни киснене защото вече съм я сложил. А за дипването явно ще използвам друга. Като цяло на прав път ли съм в търсенето на шарко?
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

ами ако пак удължат забраната с 2 седмици
you'd better run...
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

dgeto написа:Става въпрос за 50кила като мисля 1седмица преди откриването да почна да храня през ден за да мога на 1ви и 2ри да почна да ловя.
Аз ще дойда 1 седмица след теб да изловя рибата на готовото петно ! Не прави такива глупости ! Никога не ходи на откриване на сезон , а 1 седмица след това , като преди това мини и виж кой къде и с какво храни ( там където смяташ да ловиш ) ! От това по голям жокер не мога да ти дам :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
achocom
новобранец
новобранец

Мнение от achocom »

Колега, сега както си я накиснал и вече предполагам е набъбнала и се е поразпукала кипни в една тенджера 10бр степчета ДИВА ягода - има ги по хранителните магазини и залей царевицата - за свободен водоем ти гарантирам че ще имаш по-голям успех отколкото само с вкиснала, а за стръв сложи сладък аромат. Успех
България ни е една - нека да я пазим поне ЧИСТА! :fishing3:
lider83
новобранец
новобранец

Мнение от lider83 »

Искам да попитам дали и ако може как се ползва замразена царевица от магазин за захранка и за стръв.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Размразяваш и си готов !

lider83
новобранец
новобранец

Мнение от lider83 »

А трябвали да я кисна или нещо друго аромати да я сложа в бурканче с ракия ?
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Не !

lider83
новобранец
новобранец

Мнение от lider83 »

Да те попитам също кое е по добре на косъм или обикновена дъна с едно олово и два повода сещаш се ? И дали ще имам успех с протеиново топче ама само за стръв ?
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

На косъм с 1 кука , ако ловиш с топчета ще трябва и да захранваш с тях ! Риболова в частност шаранджийския е скъп спорт , ако не си готов не се захващай !

lider83
новобранец
новобранец

Мнение от lider83 »

А тези силиконови косъми или как се водят точно незнам те вършат ли работа.
Нямам пари но ми е тръпка и ще се мъча някак. :)
Аватар
livinginchaos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от livinginchaos »

Аз си взимам 2 буркана бондуел голд, сипвам 3-4 ванилии вътре 2-3 дни преди риболов. Царевицата си работи чудесно!
А такива тежки захранки май никога не съм правил.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”