Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За половин час на реката
- vanko1988
- фен клуб-скобар
За половин час на реката
Здравейте колеги.
Преди малко се прибрах от един кратък и спонтанен риболов.Накратко без да съм го мислил,се отбих до една рекичка за 20-30мин и похвърлях малко,и за моя радост успях да хвана една малка пъстърва.След няколко снимки я пуснах обратно във водата.Незнам дали и хареса да се снима или пък си станахме приятели,обаче стоя 5 минути до мен в плиткото.Ето видео за който невярва
: http://www.youtube.com/watch?v=sPsLoON7 ... e=youtu.be
Ето и малко снимки за цвят:
Преди малко се прибрах от един кратък и спонтанен риболов.Накратко без да съм го мислил,се отбих до една рекичка за 20-30мин и похвърлях малко,и за моя радост успях да хвана една малка пъстърва.След няколко снимки я пуснах обратно във водата.Незнам дали и хареса да се снима или пък си станахме приятели,обаче стоя 5 минути до мен в плиткото.Ето видео за който невярва

Ето и малко снимки за цвят:
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
- kostakosta
- научил се да хвърля
Re: За половин час на реката
Похвално
колега, че си я пуснал, но се поинтересувай точно по този въпрос- откачането и пускането на пъстървата.
Основното е че не трябва да се хваща със сухи и топли ръце, да не се допира до камъни,пръст,листа и т.н. Много е нежна и малко да се наруши слузестото покритие почти винаги заболява.

Основното е че не трябва да се хваща със сухи и топли ръце, да не се допира до камъни,пръст,листа и т.н. Много е нежна и малко да се наруши слузестото покритие почти винаги заболява.
Re: За половин час на реката
Браво колега хубава риба с още по-хубава емоция.