Съвет за макара ...?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

ispoline
новобранец
новобранец

Съвет за макара ...?

Мнение от ispoline »

Здравейте ! С началото на новата година си закупих Спортекс Карбофлекс 2,40м акция 15-35 гр.,но се оказа ,че нямам подходяща макара за нея ... Хора с опит ме посъветваха да си купя Риоби заубер 3000 , но не мога да намеря въпросната макара в този размер никъде в българските онлайн магазини , в моя град също я няма .
Ако някой има такава излишна или знае от къде в България мога да си поръчам, ще му бъда благодарен да сподели. Другия вариянт е да ме опътите към алтернативен вариянт на Риоби заубер като качество и цена ...
Благодаря
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Съвет за макара ...?

Мнение от bobo_33333 »

Земай 2000 ,няма разлика-май,само в дълбочината на шпулата,един приятел скоро си зема за 2,60м въдица
Аз там съм пораснал...
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

виж в продава мисля че има една вега регал ..
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=87&t=62463 В тази тема предлаганата вега си е заубер.Akо държиш точно на ryobi,мога да проверя в един магазин в Плевен май я имаше
Остави само стъпки
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ако няма точно Заубер,от Риоби провери дали нямат Ексия или Зестер.Ако няма и такива,тогава виж за Тубертини Вертиго,Ацтека или Сирио.Ако няма и такива,чак тогава отивай на Вега,макар,че за посочената пръчка от теб бих предпочел Тика Камбриа.
suntsu
новобранец
новобранец

Мнение от suntsu »

Бих предпочел Orra S(X)/Soron S/T/X пред всички изброени. A може би и Pflueger President/Supreme. Аз съм си заплюл един Pflueger Patriarch, ама той идва почти двойно. Половин час си го врътках в магазина...
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Имам същата пръчка и със Заубера 3000 прави идеален баланс. Не те виждам от кой град си, но в магазин Риболовен свят в гр.Пловдив преди време имаше голям избор на Заубери. Ако не си от региона, обади им се, много са любезни и може да ти изпратят някоя, ако имат такива все още.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
ispoline
новобранец
новобранец

Мнение от ispoline »

Благодаря за отговорите , ще опитам да се свържа със Филстар и да ги попитам дали имат такъв модел и после ще обмисля и другите предложения .
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”