Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ
За първия пост-да,и на други места,ама се размина с почти нищо.
За втория пост - предлагам тъп нож,с навиране през жълтото анусче и за 8 часа предвижване напред и нагоре с 35 см,ще му дойде добре
За втория пост - предлагам тъп нож,с навиране през жълтото анусче и за 8 часа предвижване напред и нагоре с 35 см,ще му дойде добре

- barutchiata ©
- Администратор
INCUBUS, батка, ще те замоля да намалиш насилието. Верно стреса от ежедневието ни идва в повече, ама тоа надали ща разбере а и нали не толерираме насилието.INCUBUS написа: За втория пост - предлагам тъп нож,с навиране през жълтото анусче и за 8 часа предвижване напред и нагоре с 35 см,ще му дойде добре
-
- кандидат преподавател
Приемам,извинявай,някой път ми идват в повече емоциите 

- janhonda
- разбира нещата
кажи му ПОМАК И НЕ го закачай.INCUBUS написа:За първия пост-да,и на други места,ама се размина с почти нищо.
- barutchiata ©
- Администратор
janhonda написа: кажи му ПОМАК И НЕ го закачай.
Отправям ти лично предупреждение и следващия път ще ти сложа постоянен бан. Не искам да чувам подобни изречения .
-
- кандидат преподавател
janhonda, поста ми,за който се извиних и признавам,че не е добър за този форум,не се отнасяше за твоето мнение,а за първото.И не си ме обидил по никой начин -използваш дума,която изобщо не знаеш какво значи и е много смешно,че я свързваш точно с мен
Бъди жив и здрав !