Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Съвет при избор на мач
Модератор: Paublo_Eskobar
Съвет при избор на мач
Здравейте,
какво ще кажете за COLMIC ARTAX SWIFT с акция 6-25 дължина 4.2м и цена 199лв.
До момента не съм практикувал такъв риболов но искам да взема нещо среден клас. За макара съм се спрял на Shimano Exage 3000 SRB. Вече съм си купил ваглери с рег. утежнение 6,8,10,12,14,16. Интересува ме най вече мнението за пръчката или да предложите нещо в този ценови клас по възможност на COLMIC (доволен съм от техните продукти)
Поздрави,
До момента не съм практикувал такъв риболов но искам да взема нещо среден клас. За макара съм се спрял на Shimano Exage 3000 SRB. Вече съм си купил ваглери с рег. утежнение 6,8,10,12,14,16. Интересува ме най вече мнението за пръчката или да предложите нещо в този ценови клас по възможност на COLMIC (доволен съм от техните продукти)
Поздрави,
-
- научил се да хвърля
Re: Съвет при избор на мач
Този не съм го ползвал, но ако приемаш и други предложения, в този клас бих ти препоръчал http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6385 държал съм я в магазин, а и 1 път съм ловил с такава и мога да кажа, че чувството беше уникалноfoto написа:Здравейте,
Поздрави,

Забравих да спомена че ще се ползва предимно за по дребна риба до кило но ако удари и някой шарко 3+ да може да се справи. Малко ме притеснява теглото от 280гр. защото пръчки с подобна акция и този клас са с по 50-80гр. надолу.
- lif3house
- разбира нещата
Щом е за по дребна риба гледай с по-малка акция, аз съм за Тика!
Наистина 280гр. е малко притеснително за тия пари,послушай колегата за по-малка акция,а и Тика е добър избор.Успех 

- antivik
- кандидат преподавател
Ако не държиш много на теглото може да се огледаш и в товаhttp://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... O-BX-MATCH. По евтин е, акцията е по-малка, а и теглото е по-малко от тези 280гр.Ползвам го и от личен опит говоря, че е кеф да се лови с това нещо.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
След като ти харесват Colmic ,вземи си такъв .Доволен съм само ,че го имам на 4,50 .Доволен съм и от АLIVIOTO а също така ползвам един PRO-STAR ,революшан който не ми говори нищо а го купих за 30 лири но е прекрасна лека и гъвкава пръчка на 4,20 която ползвам наи много . Най добре е беж в магазина и окото и ръката ти да те съветват .Обикаляш пет магазина и се връщаш пак на първия и си готов .