Съвет при избор на мач

Модератор: Paublo_Eskobar

foto
новобранец
новобранец

Съвет при избор на мач

Мнение от foto »

Здравейте,
какво ще кажете за COLMIC ARTAX SWIFT с акция 6-25 дължина 4.2м и цена 199лв.
До момента не съм практикувал такъв риболов но искам да взема нещо среден клас. За макара съм се спрял на Shimano Exage 3000 SRB. Вече съм си купил ваглери с рег. утежнение 6,8,10,12,14,16. Интересува ме най вече мнението за пръчката или да предложите нещо в този ценови клас по възможност на COLMIC (доволен съм от техните продукти)

Поздрави,
FaweQ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Съвет при избор на мач

Мнение от FaweQ »

foto написа:Здравейте,
какво ще кажете за COLMIC ARTAX SWIFT с акция 6-25 дължина 4.2м и цена 199лв.
До момента не съм практикувал такъв риболов но искам да взема нещо среден клас. За макара съм се спрял на Shimano Exage 3000 SRB. Вече съм си купил ваглери с рег. утежнение 6,8,10,12,14,16. Интересува ме най вече мнението за пръчката или да предложите нещо в този ценови клас по възможност на COLMIC (доволен съм от техните продукти)

Поздрави,
Този не съм го ползвал, но ако приемаш и други предложения, в този клас бих ти препоръчал http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6385 държал съм я в магазин, а и 1 път съм ловил с такава и мога да кажа, че чувството беше уникално :) .
foto
новобранец
новобранец

Мнение от foto »

Забравих да спомена че ще се ползва предимно за по дребна риба до кило но ако удари и някой шарко 3+ да може да се справи. Малко ме притеснява теглото от 280гр. защото пръчки с подобна акция и този клас са с по 50-80гр. надолу.
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Щом е за по дребна риба гледай с по-малка акция, аз съм за Тика!
sa6i33
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa6i33 »

Наистина 280гр. е малко притеснително за тия пари,послушай колегата за по-малка акция,а и Тика е добър избор.Успех :D
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ако не държиш много на теглото може да се огледаш и в товаhttp://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... O-BX-MATCH. По евтин е, акцията е по-малка, а и теглото е по-малко от тези 280гр.Ползвам го и от личен опит говоря, че е кеф да се лови с това нещо.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

След като ти харесват Colmic ,вземи си такъв .Доволен съм само ,че го имам на 4,50 .Доволен съм и от АLIVIOTO а също така ползвам един PRO-STAR ,революшан който не ми говори нищо а го купих за 30 лири но е прекрасна лека и гъвкава пръчка на 4,20 която ползвам наи много . Най добре е беж в магазина и окото и ръката ти да те съветват .Обикаляш пет магазина и се връщаш пак на първия и си готов .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”