Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

koй как се справя с комарите по водоемите???
Модератор: dantho.mihov
koй как се справя с комарите по водоемите???
Споделете кой по какъв начин се справя с досадните комари?Дочух за някви малки машинки на батерий който издават шум и отблъскват комарите.
Re: koй как се справя с комарите по водоемите???
продават в големия магазин в Бургас -гривни против комари
Maшинките не работят.Нося си няколко вида пръскала и все някое помага 

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Няма машинки няма гривни! Нищо не действа. Има едно чешко мазило Зуко /ако не се лъжа се казваше/ В бяла кутийка с едно зелено листо като маз е. Наистина много ефикасно ,но трудно се намира. Другото е OFF ,но оранжев спрей. Белите както и тези на Аутан нямат никакъв ефект.

А това е най-сигурно

А това е най-сигурно

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- вече хвърля и на тежко
Тук продават едни обръчи, които се палят в единия край като фитил и полека лека изгарят и в радиус на един метър около това горящото чуди изчезват комарите. Понамирисва малко на гадно ( на нафта или нещо подобно), но не може много екстри.
Сещам се за обрачите нашите като се събираха на открито някъде и ги палеха и действаха бях ги забравил тях.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Съставките добре, ама как ги прилагаш- вътрешно,външно или като при някои други: в парче марля и висят на шията ?
Пусни и начина на употреба.
Пусни и начина на употреба.
- lishev_64
- разбира нещата
И няколко вътрешно!!!ribolovcho написа:Босилек и витамин б

А иначе аз използвам и OFF и АУТАН. И двата според мен помагат. /Ма то на мен кво ли да ми пият??? Трябва да са алкохолици!!! /.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Виждал съм колги които палят боклуци повече пластмаси да пушат ама не помага мн. и е мизерия голяма 

- Vid
- кандидат преподавател
Тази рецепта съм я чувал. Моля те сподели, как точно става номера?ribolovcho написа:Босилек и витамин б
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- трапера
- сериозен играч
Витамин "Б" е известен също като "ХАПЧЕ ПРОТИВ КОМАРИ". Ползвал съм го и като че ли има ефект! Палил съм спирали "Райд" и съм се мазал с "Аутан" едновременно-Островните Дунавски комари не се впечатляват. Същите+ витамин "Б"=само някой хремав и много гладен комар налита. Не е болка за умиране! В аптеката ми казаха,че като се разтвори в кръвта,един вид я "умирисва" и комарите се "отвращават" от тая мирирзма,съответно не хапят. Почва да действа 2 часа ,след като се приеме. Аз пиех по 2 таблетки през 2-3 часа.Евтин е и не е вреден.Всеки може да опита. На някой може и да не подейства,зависи от организма.Проба му е майката!!!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Trueplayer
- новобранец
За мен най-доказан е Аутан-а http://stokovaborsa.com/products_photos ... 94_big.jpg
Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
-
- и господ не е толокова добър
И аз си бачкам с аутана, дори и на Дунав бях добре, едно ухапване за няколко дена 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.