Ебати Майтапа !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Ебати Майтапа !!!

Мнение от Иво Вълов »

Ей това жените са нещо опасно ей !!!
Седя си сега и чета тука някакви теми в секция Разни и изведнъж ми дойде да споделя с вас една лична история.
Разбира се историята е свързана с риболов, ама не съвсем.
Та докато още работех на Дунав Мост 2, по некаква ирония на съдбата, бригадата в която работех се оказаха заклети рибари, сметайте какво е било всеки ден, едни снимки едни манджи , всеки ден на дунава, абе лайф. Та една Събота както си изливаме някакви си 700 кубика бетон , тогава правехме 6 пирамида , тоест една от основите на моста , та си приказваме между другото за ... коли курви и естествено риболов, как може ли ?
И с еоговаряме с колегите като свършим с наливането прибираме се по домовете спиме там колкото спиме и за риба , понеже наливаме през ноща и после през деня почивка и така решихме на обяд да се срешнеме на рибарското място 3 колеги и да половим риба или там каквото клъвне. Речено сторено, прибрахме се в 8 сутринта поспах до към 1 и към два бех на местото пръви . А подир мене още 5 човека дойдоха се колеги , викам си чудо. Некви качамаци на въдиците у водата и така както си приказваме един по един заспиваме , по едно време се събуждам гледам сичко спи малии а навънка , че се стаминьа оо гледам почти 9 вечерта колко да сме спали 5 часа и повече, малиии, та ги попита :Абе тука ли че спиме или да си одиме , кога почнаха да се дигат един по един. Събрахме въдиците и айде всеки от каде е. и сега идва Проблема прибирам се в 22:30 през ноща от риба , чист и без риба , а жената ме пита : К;во хвана ли риба, и аз сега да и обясня к'во стана и по едно време , гледам как и се насълзяват очите и са почна едни обиди некво цупене, а аз не мога да схвана за какво става на въпрос и така 3 дена. Викам ма какво е станало сега не можем да схванем , докато на жената и не мина и реши да пиеме кафе и да ми обясни какво е станало , а то какво било , некакав киек и казал, че ме видел с други жени у града да пием кафе и да дръжим едната от тех за ръката. Тц-тц , може ли да е толкова заспала, мале мале , айде както и да е разбра се какво е станало , ама мислата ми беше и идеята ми беше, че заради такива ''Приятели'' дето се вика за една бройка и отиде жената барабар с детето и телевизора и печката и убавия климатик за 1800 лева и на улицата .
И после го видох тоя Цървул и го питам: Абе киек , може ли да си толкова Залупен а ?
Я такова природно интелигентно като лопата момче като тебе не съм видел у Видин.
Ама я каа се обърках, : А можем ли да объркам жена ми, с Майка ти а ?
Ясно му стана на момчето , че е згрешил много жестоко, за една бройка да отнесе Смока Пеци право южно от гърбинката.
А бехме с жената на по газирано кафе и детето да се повози на количките и отиде оня и вика: Аз такова се извинявам, а Жената му вика: Няма нищо. : Как нема нищо, заради него щеше да стане сакатлък да ни научи града и без това е малък и половината град ме познава другата половина аз познавам, мани това а имам познати и у София и щеше да ме разбере цела България :) Ужас в бидонье

Та исках д апопитам а на вас да ви се е случвало нещо такова?
Последно промяна от Иво Вълов на Сря Май 30, 2012 8:53 pm, променено общо 1 път.
Изображение
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Ебати Майтапа !!!

Мнение от lusienn »

Не на мене не ми се е случвало.Мойта е тренирана,а и сега завършва 4 курс психология става висшистка :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Още няколко пъти така и ще претръпне, няма да се плашиш! :wink:

То мойта к'во да каже, като съм рибар от 7 години, а досега съм донесъл само 2-3 риби вкъщи. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Първо-взаимното доверие липсва -то се изгражда след поне 20 години сексуален съпружески живот,през което време обикновено "пияната тояга"-мъжленцето непрекъснато усъвършенства "барванията","пипките","мушигърствата"и още десетина секретни спецназовски похвати,а съпругата на свой ред постига сияйни висоти в играта на ролята : "Всеки ден съм нова,с нови мурафети,или поне с нюанси и акценти на известните вече мурафети".
Второ- ако го няма стажа и желанието от "първото" -поне трябва да имате вербовъчни умения ,за да си осигурите най-малко в 12 часа от денонощието,трима независими един от друг квартални или "градски"наблюдатели,обективно да ви докладват с кратки сводки не само за действията на "скъпата",но даже и за фиксираните нейни озадачаващи изражения на лицето,позиции на тялото ,"забайхутвания"по други физически обекти от двата пола и т.н. :)
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Хубава история.Доверието е много важно.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

ninastefanina написа:Хубава история.Доверието е много важно.
Оф ,Нинче, то доверието е на лице, ама нали некво тъпо става изведнъж , ама тоя твоя с некакви други, мани ти па ги държи и за ръката, и си мислиш, че през цялото време те е лъгал и сега изпадаш в некаква непозната ситуация и :roll: к'во прайме сега ?
Иначе Инкубос е прав, с времето хората се опознават до болка. Аз със моята женичка сме от 7 години заедно и имаме една прекрасна млада девойка на име Моника която ще става Август на 4 годинки. Тоест на третата година си направихем дете.
Та, можеби и това играе голяма роля де да знам :roll:
Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Абе....нЪл знаеш, като стане мазало, иди доказвай, че нямаш сестра. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Grisha_Kovachki