Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

ryobi ecusima 2000vi замяна втулка с лагер
Модератор: emo vasilev
ryobi ecusima 2000vi замяна втулка с лагер
Вчера си купих въпросната макара от колега.по думите му-използвана само 1 път.усеща се луфт във ръкохватката.отворих я,от едната страна е на лагер-там не мърда,от другата е с втулка и там се усеща луфта.питането ми нормално ли да има луфт там?и ако не е нормално продават ли се въпросните втулки и как стои въпроса със замяната и с лагер?също нормално ли е като хвана шпулата тя да мърда аксиално 2-3мм?
- kaleeff
- ще става разбирач
Re: ryobi ecusima 2000vi замяна втулка с лагер
Нормално е колега. Аз я имам същата. Това е изключително прехвален модел, поне според мен. Чудя се защо толкова я хвалят? Дори не реди конеца като хората. И аз така се зачудих, но в магазина развъртях няколко, същото беше. А и то не само 2000.
Фен-клуб Таранка!
А луфт в оста на ръкохватката?kaleeff написа:Нормално е колега. Аз я имам същата. Това е изключително прехвален модел, поне според мен. Чудя се защо толкова я хвалят? Дори не реди конеца като хората. И аз така се зачудих, но в магазина развъртях няколко, същото беше. А и то не само 2000.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имал съм сирио 4000 и 1000 и го имаше същия проблем в дръжката
иначе втулката я бях сменил с лагерче
можеш да потърсиш и ти, цената е около 1-2 лв на лагер, само трябва да прецениш какъв лагер да сложиш. 

-
- разбира нещата
След смяната с лагер оправят ли се луфтовете?czd написа:Имал съм сирио 4000 и 1000 и го имаше същия проблем в дръжкатаиначе втулката я бях сменил с лагерче
можеш да потърсиш и ти, цената е около 1-2 лв на лагер, само трябва да прецениш какъв лагер да сложиш.