Информация за Лефеджа

Модератор: Кърцата

Аватар
nicko67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Информация за Лефеджа

Мнение от nicko67 »

Здравейте колеги!В събота ми се отваря пътуване до Горски Долен Тръмбеш и в неделя сутринта ще сляза да открия речният риболов след забраната. Ако е наобикалял някой от Горнооряховските риболовци покрай реката да ми сподели как е нивото и става ли за ловене .Мисля да разходя спинингарките напред-назад и после да похвърлям за каракуда.Има ли шанс за успешен риболов след откриването или нивото на реката е много високо и не става.Ще се радвам да споделите мнения и препоръки.Благодаря предварително.
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Информация за Лефеджа

Мнение от stefan4etoo »

Ами нивото поспадна малко ама бая е мътна водата за каракудите ще стане ама за спинарката незнам.Дано се поизбистри малко и имаш късмет.И много слука ти желая :drinkers: :drinkers:
Аватар
nicko67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicko67 »

Благодаря за информацията.В неделя сутринта съм на реката пък ще видим как е работата.Има няма важното е да сме край водоема пък улова -между другото.Желая на всички колеги много успехи и големи риби на куките!!!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Значи реката е доста голяма и мътна.За спининг според мене няма да става.Някоя каракуда или морунаж може и да се излъжат.
Един джокер:
Минаваш по моста и вдясно на 100-тина метра започва корекция. :wink: :wink: :wink:
Виж и тука:
http://ribargo.bulgarianforum.net/forum
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”