Директен - 7м

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
jale
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Директен - 7м

Мнение от jale »

Здравейте колеги,
Търся си директен 7м без значение марка, нов, втора употреба. Тежина под 300гр реално, здрав за борбени дунавски скобари, мъздруги и други изненади. Задължително да има резервни части на българския пазар. Не си падам по меки въдици (да кажем не съм много доволен от финесата, като строй) Бюджет до 250лв. Леко пристрастен съм към Гарболино.

Надявам се да помогнете с избора/покупката
Аватар
jale
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Директен - 7м

Мнение от jale »

От къде ми хрумна това Гарболино (не че бих отказал) да се има впредвид Colmic....Пуснах тук, защото търся и мнения от препатили по дунавските екстремни условия.
Аватар
murphymet74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от murphymet74 »

Е кво му е на Фокуса? Верно че е малко лигав но се справя отлично. Ползвам въпросния и съм доволен :)
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

jale написа:От къде ми хрумна това Гарболино (не че бих отказал) да се има впредвид Colmic....Пуснах тук, защото търся и мнения от препатили по дунавските екстремни условия.
Какво им правите на тези директни по Дунав,слончета не се вадят лесно,камо ли хипопотамчета!?
Виждам че не си наясно с марките,за това си вземи една Tica Adventure.Относно фенската-френска марка-това е същото като Tиката и същата тежина: :lol:
:arrow: http://www.aquasport-n.com/%D0%B4%D0%B8 ... le-pid=164
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
jale
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jale »

Благодаря колега, във вторник ще ходя да видя моделите на Тика. Можеш ли да ме насочиш, къде в София мога да видя на живо Гарболиното.
На Дунава се запалих по този риболов преди две години. Проблема е в самият бряг, където риболовствам. Засипаха го с камъни и шанса да направиш белята не е изключен.Затова търся нещо с налични резервни части, които да не ги чакаш половин година. Вече имам една жертва, но местото е проучено и не ми се сменя. Понякога има изненади от "слончета" и "хипопотамчета" :lol:
Финесата е добра въдица, но не ми допадна ... преди година я тествах с големи надежди, но се оказа, че не е моята въдица.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

+1 за "Тика Адвенчър",щом става въпрос за 7 м,с една корекцийка на теглото -доста по лека е от френската -тежи 236 грама и хич не е крехка.Щом ми оцелява вече три години,пък тук бреговете ни най-вече са с такива камънища,пред които онези по дунавския бряг ще изглеждат кат баластра.После,за всички пръчки"Тика" поне тук при нас, резервните чаркове пристигат за три дни.Хипопотам няма да издържи :lol: ,ама с такава съм вадил големи скобари /800-1000г/и съм възхитен от поведението на пръчката -действа като амортисьор и бързо ги изморява.
Аватар
jale
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jale »

И цената не е лоша http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6367 Може това де е избора. Гледах колмици, но тези дето ми харесаха (доколкото може да се прецени по нета) бяха доста над 250лв.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”