Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Ще се ходи няма как.....
Модератор: sestrata
Ще се ходи няма как.....
Само дъждовете да спрът и малко слънце да пекне и тръгвам да търся "писалките".
А ето с това ще започна , дай боже да има слука.......Вие как мислите, всяко мнение ще ми е в помощ. За сега това е арсенала....
П.П качеството на снимките е малко лошо, но пак се вижда
А ето с това ще започна , дай боже да има слука.......Вие как мислите, всяко мнение ще ми е в помощ. За сега това е арсенала....
П.П качеството на снимките е малко лошо, но пак се вижда

- Прикачени файлове
-
- Photo-0030.jpg (153.02 KiB) Преглеждано 1346 пъти
Re: Ще се ходи няма как.....
Ако е като за начало, не е лошо....
Няма да е зле към този базов комплект да се добави и някоя хубава въртяща блесна №3-4-5, както и някой нескъп воблер, на Salmo например... По темите има изписано страшно много, така че няма смисъл да се повтарят нещата...освен ако има конкретни въпроси и насоки за коментари и препоръки...
Наслука!
Няма да е зле към този базов комплект да се добави и някоя хубава въртяща блесна №3-4-5, както и някой нескъп воблер, на Salmo например... По темите има изписано страшно много, така че няма смисъл да се повтарят нещата...освен ако има конкретни въпроси и насоки за коментари и препоръки...
Наслука!
Само трябва да измисля как да вържа тези зелени "рибки" , защото са без утежнение.
Но има ли слука ще се похваля веднага със снимков материал
Но има ли слука ще се похваля веднага със снимков материал

Eто един класически начин с т.нар. утежнение "чебурашка":Eivann написа:Само трябва да измисля как да вържа тези зелени "рибки" , защото са без утежнение.
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BC%D0 ... x=77&ty=59
http://pozvanete.bg/news.php?id=48182
Много благодаря за информацията колега.....Днес обикалях из магазините / 2 на брой/ и също ми предложиха този метод , обаче и в двата магазина за чебурашки не са чували от месец-два. Отговора беше '' просто не се търсят за какво да ги зареждаме''
иначе цената е приемлива. В събота се очертава едно ходене към Пазарджик и дано имам време да си взема. От друга страна днес доста помятах и капо за съжаление , въпреки че пробвах на различни примамки. Но нищо не се знае може и да ми се усмихне някоя писалка скоро време