Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Откриване на сезона:)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Откриване на сезона:)
Тъй като бях зает събота и неделя, имах възможност днес да давя воблерите и блесните за първи път след забраната. И така днешния следобед ми се очерта свободен. Викам си айде до Панчака ама там некви тегави кленчета бебета. Точно се чудех на къде да се изстрелям и един колега ми звъни "идвай при нас ловиме червеноперки и каракудки на плувче" да де ама моя гъз на едно место неможе да стои и си викам айде ще отида водоема държи клен,костур ще помятам малко там. Обратно през Сф и газ. Да де ама по пътя ме пра такъв дъжд че се чудех дали да не се връщам да поркам бира вкъщи. Както и да е стигнах на гьола, а там един вятър духа, едни гръмотевици, но дъжда ни се размина. Викам си гърми не гърми требва да открия сезона. Боц един Пантер Мартин 3 на вирбела, мятам, мятам само леееки почуквания, викам си нема да я бъде тая. Хоп Мепс 00 жълта и хоп на първото хвърляне кленче, малко ама кленче, пльос обратно във водата, извадих още няколко такива и си викам ааааа нема да се разбереме така. Щрак старото и изпитано Голди, хвърлям и хоп един симпатяга към 25 см., опа викам си това ще да е. Да ама не последваха още няколко такива и изведнъж край. ООО от там разбрах тука нема да изкарам много а и вече беше 17 часа. Отидох в едно заливче и от там като се почна лелелеле първо хвърляне и една 37-ца се показа пред мен, интересното беше, че докато го вадех пред мен още 7-8 такива клена скачаха като луди да му гепят воблера от устата
. Полудях изкарах още 3 такива е имаше и такива дето ми изправяха куките без да ги изкарам абе направо ЛУДНИЦА, оправях си тройките след всяко хвърляне. Да не забравя такъма ми беше: влако Пауър Про 0.10 гега Дам 3-18гр. макаричка Шимано Аливио 1000. Обаче изненадите не бяха само тези, преместих се от другата страна на залива между едни папури и на първото хвърляне аванса пак засвири, усетих че не е клен, защото го нямаше резкия удар и след 1-2 минутна борба в ръцете ми се озова един раиран разбойник 35 см. ЕЕЕ Голдито си е моят фаворит, най много риби съм изкарал на него през почти всичките си излети за клен и костур. И така стана късно и газ обратно към лудницата наречена София. Накрая да кажа де не снимах рибите на водоема щото бях се разтреперил. Взех костура и един клен всичко друго плува на свобода. Поздрави и пожелавам на всички съвестни колеги ГОЛЯМА СЛУКА през новия сезон
П.С. показвам снимки на взетите риби само на ЛС и само на спинингисти
, нарочно не ги качвам тук, защото както казах на гьола не ги снимах а снимки в мивки не са мн. приятни 

П.С. показвам снимки на взетите риби само на ЛС и само на спинингисти

Нека всички хващат, нека всички пускат:)
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Re: Откриване на сезона:)
Колега евала за излета супер си си изкарал.
Ако не ти е проблем пусни една снимка на това уловисто Голди

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- новобранец
http://www.goldylures.com/Products%20pa ... 202,8.htmlPe6o_Tikvata написа:Колега евала за излета супер си си изкарал.![]()
Ако не ти е проблем пусни една снимка на това уловисто Голди
![]()
Цвят МСС. Успех

Нека всички хващат, нека всички пускат:)
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Благодаря колега тази разцветка я нямам 

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.