Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

жеков вир
Модератор: sapuna
-
- новобранец
жеков вир
колеги дайте инфо за жеков вир никога не съм ходил а мисля тази седмица в края да го посетя
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: жеков вир
Обърни се към - dako71 или mlc - те двамата имат най-прясно инфо за там !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
язовира е пълен и е залял храстите и част от горите около него, на спининг даде няколко кефлачета и няколко костурчета за 1 час по обед в събота
-
- вече хвърля и на тежко
И продължава да качва ниво, места удобни за риболов почти няма._DK_ написа:язовира е пълен и е залял храстите и част от горите около него,
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
Пътищата са много лоши особено за хора които не ги познават.
-
- научил се да хвърля
Днес на Жеков вир пет костура на блесна за половин час риболов единя от които беше доста добър.Язовира е започнал да спада,но все още е трудно за риболов на плувка.Иначе на блесна костура кълве много добре сутрин рано и следобед към 17.00 часа.
- Прикачени файлове
-
- Ето го големия костур.
- Photo-0191.jpg (23.59 KiB) Преглеждано 1284 пъти
-
- научил се да хвърля
Вчера бях на Жеков вир и останах изненадан от доста повишеното ниво на язовира.Колегите, които ловяха казаха,че една риба не им е клъвнала.Аз похвърлях на блесна,но нямах нито един удар.
Колеги за тези, които се чудят къде да ловят по време на забраната - този язовир е целогодишно разрешен. Бях на риба там в петък 03.05.2013г. Риба много,но дребни (поне тези риби, които търсех аз). За един следобяд хванах около 100 бабушки и уклеи. Излизат и добри кленове , но са рядкост.От брега язовира е доста плитък - около 1,5м. Стръвта на която ловях е бял червей. Рибата се събира лесно дори и на малко количество захранка.
- rangel_bac
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,
някой да е ходил скоро на въпросния водоем?
Ще съм благодарен ако някой сподели впечатленията си от хищниците и тяхната активност. Вероятно в събота ще го посетя за малко, тъй че ще пиша какво е положението според моето виждане след това.
Благодаря предварително!
някой да е ходил скоро на въпросния водоем?
Ще съм благодарен ако някой сподели впечатленията си от хищниците и тяхната активност. Вероятно в събота ще го посетя за малко, тъй че ще пиша какво е положението според моето виждане след това.
Благодаря предварително!
(\__/)
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination