Иван Кожухаров и компания източиха яз. Каменец

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bacalao
новобранец
новобранец

Иван Кожухаров и компания източиха яз. Каменец

Мнение от bacalao »

Със знанието на Иван Кожухаров - нахален и корумпиран рибояд източи яз. Каменец, заедно с шайка мафиоти и за 0 време са натоварили на тирове и продали рибата в Румъния. Доказателства няма!!! Язовирът празен, риба няма, само купчинки гнилеж от това дето не е имало смисъл да го товарят!!!! Към кого да се обърне човек за да се направи обстойна проверка?
Аватар
avto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Иван Кожухаров и компания източиха яз. Каменец

Мнение от avto »

bacalao написа:Със знанието на Иван Кожухаров - нахален и корумпиран рибояд източи яз. Каменец, заедно с шайка мафиоти и за 0 време са натоварили на тирове и продали рибата в Румъния. Доказателства няма!!! Язовирът празен, риба няма, само купчинки гнилеж от това дето не е имало смисъл да го товарят!!!! Към кого да се обърне човек за да се направи обстойна проверка?

Като няма доказателства от къде знаеш кой е?Има 112,Полиция и ИАРА Плевен,на кого се обади ти? :?:
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

bacalao написа:Със знанието на Иван Кожухаров - нахален и корумпиран рибояд източи яз. Каменец, заедно с шайка мафиоти и за 0 време са натоварили на тирове и продали рибата в Румъния. Доказателства няма!!! Язовирът празен, риба няма, само купчинки гнилеж от това дето не е имало смисъл да го товарят!!!! Към кого да се обърне човек за да се направи обстойна проверка?
Тоя Иван Кожухаров не е ли началник на ИАРА Плевен.Аз му имам телефона да го търся при нередности,да не съм се успал нещо :shock:
Остави само стъпки
bacalao
новобранец
новобранец

Мнение от bacalao »

Ами аз затова пиша тук, точно защото не знам къде да се отнесе човек, явно на местно ниво не става!!!
bacalao
новобранец
новобранец

Мнение от bacalao »

avto написа:

Като няма доказателства от къде знаеш кой е?Има 112,Полиция и ИАРА Плевен,на кого се обади ти? :?:
За знаене знам, но как може да се проследи износа на риба към Румъния, кой е отговорен, питам за съвет.
Аватар
Obushtar4e
новобранец
новобранец

Мнение от Obushtar4e »

Ми то е така в БГ.....няма закони за милиони
Мокър от дъжд се не бои
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”