Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Златни пясъци
Модератори: emo vasilev, alekst
Златни пясъци
Здравейте пичове,
Отивам за няколко дни командировка на Златните и ще имам свободно време.Иска ми се да половя,но не знам местата там.Някой може ли да помогне с малко инфо?Места,тактика...
Отивам за няколко дни командировка на Златните и ще имам свободно време.Иска ми се да половя,но не знам местата там.Някой може ли да помогне с малко инфо?Места,тактика...

When I grow up I want to be,
one of the harvesters of the sea.I think before my days are done,i want to be a fisherman.
one of the harvesters of the sea.I think before my days are done,i want to be a fisherman.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Re: Златни пясъци
На Панорама на буната
Какво се лови?От плажа на дъно и бомбарда има ли шансове за високи добиви?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Отиваш на носа на буната,защото сезона почна и в пристанището забраняват риболова.
( понеже много сме добри в замятането,доста нослета на чуждоземците отидоха в болницата ).
Та,там се върти много и различна риба.Има доста удобни места по тетраподите.
За тактики - сори,но много време ще ми отнеме да изпиша наново всичко.
( понеже много сме добри в замятането,доста нослета на чуждоземците отидоха в болницата ).
Та,там се върти много и различна риба.Има доста удобни места по тетраподите.
За тактики - сори,но много време ще ми отнеме да изпиша наново всичко.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
OK.Благодаря.Тактиките явно са обичайните.Ще докладвам за резултатите
И аз ще ходя там за няколко дни и ще ловя на буната- досега в море въдица не съм хвърлял- та ако може някой морски да ме насочи за такъми и стръв ще съм му благодарен, иначе моето ще е повече туризъм със пълен релийз.