Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За ползите и вредите от риболова...
Модератор: dantho.mihov
За ползите и вредите от риболова...
Тая неделя се поолежах....и под постоянния натиск на благоверната...взех да философствам За ползите и вредите от риболова...

Бая мисли ми минаха през главъта...докато не попаднах в галерията на Богопомазания на тия 2 снимки...правени в кратък период от време...

Отчето "преди" и...сега...Кат го гледам как е бил Закръглен като махленски БУДА...и сега с рибето в ръка...

Определено има полза от риболова...

направо Дебелариума в Китен ряпа да яде...

Нищо лично Очо...

-
- сериозен играч
Хъ секси...особено десната...Очо без расо...Абе то и кюспетите не се видят от попскио тумбак...хахаха.... 

И като глеъм кри рибета фащаш в селската бара...
Та затова не си носиш въдичката по състезанията...
щото ловиш с ръце...като она експрезидент... 
Да взема и аз да ловя с ръце...та от 110 кила да намаля на 90...де тоя късмет...хахаха

И като глеъм кри рибета фащаш в селската бара...

Та затова не си носиш въдичката по състезанията...

Да взема и аз да ловя с ръце...та от 110 кила да намаля на 90...де тоя късмет...хахаха

-
- сериозен играч
a?
тоз камуфлаж маи моя
-
- сериозен играч
А
А Грешка не е моя моя е на газа ми Я ме светнете как да тура снимка в форума моля че нещо не ми се отдава таа функция
Между другото имам в повече един камуфлаж, риза, панталон,шапка за 50 кинта го давам евтениика размера е 182/104
Между другото имам в повече един камуфлаж, риза, панталон,шапка за 50 кинта го давам евтениика размера е 182/104
мерси
[img]http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1[/img]моя си е на мене сас сигурност
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс