Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко снимки от арденския ръкав на Кърджали
- Поморийския
- ще става разбирач
Малко снимки от арденския ръкав на Кърджали
Откриването направихме на арденсия ръкав на Кърджали
Ядене пиене както си му е реда с колеги от Смолян и Асеновград
Снимки не съм направил защото няколко дни по късно ми донесоха апарата
Риби имаше който можеше ги хващаше
хишника беше по активен и на влачене и от брега извадиха се добри бели риби
А това че беше панаир е нещо нормално но това е нищо в сравнение с Жребчево и Ивайловград ако някой е бил там на откриването на сезона 20 лодки за Кърджали е нищо
Ето някоя снимка след като си заминаха повечето колеги

Туй сомче си замина по живо и по здраво.

Това е колеги успех на всички през новия сезон
Ядене пиене както си му е реда с колеги от Смолян и Асеновград
Снимки не съм направил защото няколко дни по късно ми донесоха апарата
Риби имаше който можеше ги хващаше
хишника беше по активен и на влачене и от брега извадиха се добри бели риби
А това че беше панаир е нещо нормално но това е нищо в сравнение с Жребчево и Ивайловград ако някой е бил там на откриването на сезона 20 лодки за Кърджали е нищо
Ето някоя снимка след като си заминаха повечето колеги

Туй сомче си замина по живо и по здраво.

Това е колеги успех на всички през новия сезон
Re: Малко снимки от арденския ръкав на Кърджали
Добре изглежда,скоро никой не е писал от там.Честито за почивката,и мерси за чистотата на лагера и това което оставяте след вас-Благодаря още един път колеги 

Риболовци.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Браво колега.Супер излет си спретнал.Там където ти е колата, точно отсреща на другия бряг миналата година даваше добра бяла на разпъване.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Поморийския
- ще става разбирач
Специално от Кърджали си взех търмък и си изчистих полянката
ама то много боклук няма събиране
ама то много боклук няма събиране
- Батко Емо
- разбира нещата
Евала!И за репортажа и за рибето!
- mitko ribara
- ще става разбирач
Перфектен си колега!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Браво, готини снимки.
- Поморийския
- ще става разбирач
То и сега има но трябват живи рибкиАнтон Тонев написа:Браво колега.Супер излет си спретнал.Там където ти е колата, точно отсреща на другия бряг миналата година даваше добра бяла на разпъване.![]()
Там минава коритото на реката малко по наляво има едни дървета преди 20г бяха храстчета там какви шарани сам вадил и то от ръка
-
- кандидат преподавател

- antivik
- кандидат преподавател
Бравос Митак, жалко че се разминахме, ма при толкова навалица...
, а за друг път дръж връзка с Тони, Георги30, Пешо Недеви/аз не се бутам между шамариете що съм без транспорт и съм с половин глас
/ и ще спретнем нещо заедно. Надявам се групата няма нищо против всякой арен чешит и е отворена за убави хора.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Браво Поморийски....а относно дръвцето със надписа,мога само да те приветствам за добрата инициатива.Миналата година отиваме на плаж с жената на Сотлийка...и ТАМ ДО СКАЛАТА НАД БАЛАСТЕРНАТА дето е плажната ивица..ИМАШЕ купища тарелки от кебапчета,бутилки...певецета,найлони,кутии от стръв,и квото се сетиш...6.... 35-литрови найлонови чувала събрах и ги транспортирах до един контейнер в кв.Гледка ...Селянията почивен ден няма...затова трябва да има навсякъде напомнящи табелки...
Поздрави!
Поздрави!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Браво за снимките.
Страхотно място(красота).

Страхотно място(красота).

...беше хубаво място,
в събота бях свидетел как тези с лодките принудиха и си изгониха ,шаранджиите от брега,до късния след обяд останаха едни деца,които се мъчеха да ловят риба с въдици.В неделя сутринта,и шамандурите бяха изкарани.И лодка до лодка майноле...
Няма лошо,но всеки има право да лови риба по начин които си е избрал,за съжаление шаранджиите отново са прецакани.На язовира отдавна ги няма старите кримки,не,че не искат,но не могат,не може при такива условия да чакаш хубава риба,няма как да стане.
Преди години приятели ме поканиха на язовир Искър,освен рибата,ме разведоха буквално по целия язовир с излючение на Ихтиманския залив,който го видях отдалече.На въпроса защо? отговора беше много кратък:това е шаранджийския ръкав,не влизаме с лодки...
И тука може да има подобно решение,да се оставят дистанции на плиткажа.На отсрещния край лодките не пречат,ако не искат де.
А,колкото до боклуците по брега е уникален израз на простотията,и "мъжкарското"...
Няма да забравя преди две години,слизат на брега две момчета ,възхищаваха на гледката и единия изрича следните слова:ех,че хубавоооо, да та еба в хубавото...Отвориха багажника,лодки,мрежи и я подхванаха в "хубавото".
Звънях на горски,на ИАРА,ама....
Та по нашенски...
в събота бях свидетел как тези с лодките принудиха и си изгониха ,шаранджиите от брега,до късния след обяд останаха едни деца,които се мъчеха да ловят риба с въдици.В неделя сутринта,и шамандурите бяха изкарани.И лодка до лодка майноле...
Няма лошо,но всеки има право да лови риба по начин които си е избрал,за съжаление шаранджиите отново са прецакани.На язовира отдавна ги няма старите кримки,не,че не искат,но не могат,не може при такива условия да чакаш хубава риба,няма как да стане.
Преди години приятели ме поканиха на язовир Искър,освен рибата,ме разведоха буквално по целия язовир с излючение на Ихтиманския залив,който го видях отдалече.На въпроса защо? отговора беше много кратък:това е шаранджийския ръкав,не влизаме с лодки...
И тука може да има подобно решение,да се оставят дистанции на плиткажа.На отсрещния край лодките не пречат,ако не искат де.
А,колкото до боклуците по брега е уникален израз на простотията,и "мъжкарското"...
Няма да забравя преди две години,слизат на брега две момчета ,възхищаваха на гледката и единия изрича следните слова:ех,че хубавоооо, да та еба в хубавото...Отвориха багажника,лодки,мрежи и я подхванаха в "хубавото".
Звънях на горски,на ИАРА,ама....
Та по нашенски...
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
- Vesko1
- сериозен играч
Така си е...ето аз много се чудя дали този четвъртък да отивам с 3 нощувки в близост до това място.Ами то от лодкари и мрежари...има ли смисъл 3 дена да си къса човек нервите там.Никаква риболовна етика няма вече.Дошъл нашия от майна си райна...бръмчи с лодката ,влачи...директно върху захраненото място,а ти си чакай ако си нямаш работа да клъвне шаран или амур.kartal написа:...беше хубаво място,
Та по нашенски...
Загубена работа.То затова повечето шаранджии като мен се насочиха към платените водоеми.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.