Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Два риболова в една тема - Мирково
- Trueplayer
- новобранец
Два риболова в една тема - Мирково
Здравейте колеги риболовци.
Ще споделя два риболова с вас,направени в различни дни,първия риболов беше на студено време и непрестанен силен дъжд,а втория точно на противоположните атмосферни условия - страшна жега.
========================================================================
Първи риболов 26.05.2012
Риболова стартира повече от зле,на околовръстното влязохме в дупка 35см дълбока,и още в 4:00 часа сутринта сменявахме гума,до нас имаше други колеги,които правеха същото упражнение.Не знам дали ще се види добре от снимката самата дълбочина на дупката, но ето я и нея:

Пристигнахме на мястото сутринта към 7:00ч.

още една снимка,от мястото,което заехме:

и още една:

Захранката,която използвахме:

Рибите бяха малки на размери,но това не е важно за нас,важен е самия спорт.

Непрестанния дъжд направи излизането от язовира истинско приключение,точно каквото беше и самото пристигане.

Относно самия риболов:
-въдици: директни телескопи без водачи,единия на 5 метра,а другия на 6 метра;
-основно влакно: 0.11 Shimano Antares;
-повод: Owner с дебелина 0.08;
-куки: Kamasan B511 номер 20;
-плувки: Tubertini 0.70 gr
Рибата се контролираше изключително много от захранката,на същото място колегите се оплакват,че за деня хващат по 5-6 риби,има разбира се и други,които хващат.
И нещо,което е нормално за всеки наш излет:
Към колегите,които си мислят,че като си събират боклуците на купчинки,но без да ги изхвърлят са направили нещо смислено,много се лъжат,поне ги събирайте в чували.
=======================================================================
Втория риболов,пак там 10.06.2012
Този път пристигнахме по-рано от очакваното.Имаше колега с палатка,който ловеше каракуди на мач.
Ето мястото,пак същото:

Захранката,и тя същата
Много съм доволен от G5:

Братчеда,беше дошъл за тен,не за риболов,но нали има 900 приятели в социалната мрежа,трябва да е фешън:

Крайния резултат:

Риболова премина като в дъждовния ден,всичко зависеше от захранката.Такъмите,същите:
Улова на края:
Преди да се върнем обратно към Софията,минахме малко през една река:

Това беше от нас,извинявам се предварително,ако не съм пуснал рибата от правилната височина или пък съм пропуснал някъде препинателен знак.Това са ни възможностите.
Ще споделя два риболова с вас,направени в различни дни,първия риболов беше на студено време и непрестанен силен дъжд,а втория точно на противоположните атмосферни условия - страшна жега.
Първи риболов 26.05.2012
Риболова стартира повече от зле,на околовръстното влязохме в дупка 35см дълбока,и още в 4:00 часа сутринта сменявахме гума,до нас имаше други колеги,които правеха същото упражнение.Не знам дали ще се види добре от снимката самата дълбочина на дупката, но ето я и нея:

Пристигнахме на мястото сутринта към 7:00ч.

още една снимка,от мястото,което заехме:

и още една:

Захранката,която използвахме:

Рибите бяха малки на размери,но това не е важно за нас,важен е самия спорт.

Непрестанния дъжд направи излизането от язовира истинско приключение,точно каквото беше и самото пристигане.

Относно самия риболов:
Рибата се контролираше изключително много от захранката,на същото място колегите се оплакват,че за деня хващат по 5-6 риби,има разбира се и други,които хващат.
И нещо,което е нормално за всеки наш излет:
Към колегите,които си мислят,че като си събират боклуците на купчинки,но без да ги изхвърлят са направили нещо смислено,много се лъжат,поне ги събирайте в чували.
Втория риболов,пак там 10.06.2012
Този път пристигнахме по-рано от очакваното.Имаше колега с палатка,който ловеше каракуди на мач.
Ето мястото,пак същото:

Захранката,и тя същата

Много съм доволен от G5:

Братчеда,беше дошъл за тен,не за риболов,но нали има 900 приятели в социалната мрежа,трябва да е фешън:

Крайния резултат:

Риболова премина като в дъждовния ден,всичко зависеше от захранката.Такъмите,същите:
Улова на края:
Преди да се върнем обратно към Софията,минахме малко през една река:

Това беше от нас,извинявам се предварително,ако не съм пуснал рибата от правилната височина или пък съм пропуснал някъде препинателен знак.Това са ни възможностите.
Последно промяна от Trueplayer на Сря Юни 20, 2012 9:41 pm, променено общо 2 пъти.
Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
-
- научил се да хвърля
Re: Два риболова в една тема - Мирково
Як излет колега.И браво за релиийза .Иначе на този язовир друга риба няма ли освен червеноперка 

- Trueplayer
- новобранец
Има,но просто аз бях само с директни,един колега ловеше щуки на тапа,беше хванал 3 щуки около 1кг+,но не видях добре,защото бях малко далеч,на мач излизат хубави каракуди,но не на това място,на което бяхме ние.nemalabavo написа:Як излет колега.И браво за релиийза .Иначе на този язовир друга риба няма ли освен червеноперка
Ако ходиш за щуки,най-добре за стръв използвай по-едра каракуда.
Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
Браво за риболова!!!
Браво за репортажа!!!

Браво за репортажа!!!

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това беше добро
А Къде е това Мирково - арендован ли е водоема

- Trueplayer
- новобранец
drebss написа:Браво за риболова!!!![]()
![]()
![]()
Браво за репортажа!!!![]()
![]()
![]()

- Trueplayer
- новобранец
Не е арендован,преди Мирково е Буново,в този район.MiTaKa™ написа:Това беше от нас,извинявам се предварително,ако не съм пуснал рибата от правилната височина или пък съм пропуснал някъде препинателен знак.Това са ни възможностите.
![]()
![]()
Това беше добро
![]()
https://maps.google.bg/maps?q=%D0%BC%D0 ... CB8Q8gEwAg
- SL1m
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво за излетите, да знаеш не си единствен, който е сменял гума заради тази дупка. И аз съм сменял там.
- Trueplayer
- новобранец
Точно на излизане от Нови Искър,видяхме в далечината няколко коли на аварийни светлини,помислихме си,че има полиция,защото там седят ...и докато го мислиме и ние вече бяхме в "бокса"SL1m написа:Браво за излетите, да знаеш не си единствен, който е сменял гума заради тази дупка. И аз съм сменял там.

-
- новобранец
Колега да му предадеш мн поздрави на Жорката от Дичката и му кажи да звънне един телефон!!:)Инъче браво за излетите!Хубав риболов се е получил:)
- Trueplayer
- новобранец
Благодаря,ще му предамdichkata10 написа:Колега да му предадеш мн поздрави на Жорката от Дичката и му кажи да звънне един телефон!!:)Инъче браво за излетите!Хубав риболов се е получил:)

- mitko ribara
- ще става разбирач
Браво колега!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Гледам има G5! На запад я ползват със Super Lake... Страхотен резултат дава... 

- Trueplayer
- новобранец
Наистина е много добра,набързо се превърна в несменяем титуляр при всеки подобен риболовcolorado написа:Гледам има G5! На запад я ползват със Super Lake... Страхотен резултат дава...

Ще я пробваме и ние в тази комбинация.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега дай инфо ако може на лични (а ако трябва и на всички тук) как се стига до него (до самия язовир). не съм ходил в тази част на бг до момента. вземи за отправна точка София. До самия язовир стига ли се с кола или трябва да се остави някъде и след това пеша!
Благодаря за отзивчивостта.
Благодаря за отзивчивостта.