Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Помогнете на новака :Д
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
Помогнете на новака :Д
Добар ден аз сам на 20 годиини и другата седмица искам да организирам един риболожен излет от 29 петак на обят до 30 сабота ве4ерта с ба6тами неизлизаме 4есто и искам да е голям кеф и искам да попотам за савети каде около софия мойем да отидем и на какво да заложим мисля си мейдо искар и огняново но приемам и савети 6те сам благодарен ако полу4а савети мерси предварително
Re: Помогнете на новака :Д
На двадесет години си , а не си прочел и една книга !
Бе то момчето е свикнало да пише на латинеца,помогнето му,все пак се старае да спазва правилата на форума.
Остави само стъпки
-
- новобранец
мерси за това че ме защити за пръв път пиша във форум се си мислех че само ще се изложа и ето изложих
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Ужас .
Май въобще ти е за пръв път .
Май въобще ти е за пръв път .
-
- новобранец
приемам всякакви забелешки стига да се намери някои да ми помогне да прекарам един приятен риболовен излет и ако още някои иска да ми се подиграва нека поне баде на ЛС мерси
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Отивай! Не мога да ти дам конкретен съвет, защото съм от Ямбол, но най-важното е, че искаш да отидеш. Ако наистина обичаш природата ще ти е хубаво независимо дали си хванал риба. Приятно ми е да чуя, че едно момче на 20 иска да отиде за риба, затова най-искрено ти желая успех. И все пак според мен истинския риболов е на реката, а не на язовира. Защото там "майсторлъка" е по-важен от торбите със захранка, без които на язовира обикновено си обречен. А ако някой път решиш да ходиш по Тунджа /средното и долно течение/, обади се. Мисля,че ще ти бъда полезен.
Още веднъж ти желая УСПЕХ и не се отчайвай, ако не хванеш риба. По-важното е, ЧЕ СИ БИЛ ЗА РИБА.
Още веднъж ти желая УСПЕХ и не се отчайвай, ако не хванеш риба. По-важното е, ЧЕ СИ БИЛ ЗА РИБА.
- Don4o_62
- учете се от него
не им се връзвай на по големите батковциkokito22 написа:приемам всякакви забелешки стига да се намери някои да ми помогне да прекарам един приятен риболовен излет и ако още някои иска да ми се подиграва нека поне баде на ЛС мерси

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- новобранец
прави сте и двамата и благодаря много за поткрепата и разбирането важно е как ще си искараш а не какво ще хванеш