Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Суходол
Модератор: sapuna
Суходол
Днес на Суходол от 6 до към 11 часа.Новият,стар арендатор Ицо е успял да съсипе и този гьол,като е източил водата до такава степен че целият язовир смърди на умряла гад
.Кълват само слънчаци,дребни каракудки и страшно много раци!Този гьол го зачертавам докато не се сменят собствениците!А помня когато го държеше Здравко,и нещата стояха наистина по друг начин....

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Суходол
Смених го отдавна с Мало бучино там е идеално както за цялото семейство тъка и за риболов-10лв. на пръчка каквото хванеш си го прибираш ,шарко си пипа и то добре -утре май ще съм тамrotovaq написа:Днес на Суходол от 6 до към 11 часа.Новият,стар арендатор Ицо е успял да съсипе и този гьол,като е източил водата до такава степен че целият язовир смърди на умряла гад.Кълват само слънчаци,дребни каракудки и страшно много раци!Този гьол го зачертавам докато не се сменят собствениците!А помня когато го държеше Здравко,и нещата стояха наистина по друг начин....
суходол още ли е 8лв пръчката,?
и аз съм с много лоши впечатления от там
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
10лв. и то за червеноперка и слънчакplayback написа:суходол още ли е 8лв пръчката,?
- jasonsmith
- разбира нещата
Как па точно пипа шарко, миналата седмица бях, за 10ч нямах пипане, даже каракуда не пипна, при положение че миналата година ги късах, докато се плащаше шарана на килограм. Само два рака изкарах.boreto1 написа:Смених го отдавна с Мало бучино там е идеално както за цялото семейство тъка и за риболов-10лв. на пръчка каквото хванеш си го прибираш ,шарко си пипа и то добре -утре май ще съм там
Схемата плащаш толко лева и каквото си хванеш е за теб, означава че си плащаш парите и най-вероятно нищо няма да хванеш

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Точно миналата седмица пипаше добре но аз лових на земен червей на царевица слабо-утре съм там ще го пробвам на царевица земен не намерих добър
,ако не каракутките са без проблеми дал господ

На калпав вводолаз ВОДОРАСЛИТЕ МУ ВИНОВНИ се казва колега в такива случаи аз мога да се похваля с прекрасен улов в събота хванах 3 щуки едната беше 3.600rotovaq написа:Днес на Суходол от 6 до към 11 часа.Новият,стар арендатор Ицо е успял да съсипе и този гьол,като е източил водата до такава степен че целият язовир смърди на умряла гад.Кълват само слънчаци,дребни каракудки и страшно много раци!Този гьол го зачертавам докато не се сменят собствениците!А помня когато го държеше Здравко,и нещата стояха наистина по друг начин....

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Има някакъв проблем тоя гьол. Смърди на мръсен канал. Не знам дали е от сметището или някаква мръсна канализация се влива в него, но водата си мирише на кенеф. Погнусих се и няма да ходя повече.
нямам живарник
Суходол има проблем със миризми от сметището от много години колега,но това не означава че там не става иделен риболов,познавам арендатора Ицо за които говориш и не ти прави чест приказката имам наблюдение и над работата на Здравко които споменаваш ,изобщо не може да става дума за сравнение между работата на двамата....Здравко постоянно се оплакваше че няма пари за риба и не пускаше по цял месец грам да не кажа и по-дълго ,пускаше за отбий номер,докато при Ицо няма такива филми,пуска си момчето най-редовно,и разнообразни риби доволно аз лично съм свидетел на това,е верно е че е малко кибритлия като го настъпиш ама иначе е много точен в работата си и дава луди пари за риба верваи ми.Просто няма шес пет при него,а ти си имаш право да си избираш каде да ходиш и каде не ама недеи да тръбиш подобни глупости ,че ще ти се смеиат и врапчетата колега не така не е хубавоhristotihov написа:Има някакъв проблем тоя гьол. Смърди на мръсен канал. Не знам дали е от сметището или някаква мръсна канализация се влива в него, но водата си мирише на кенеф. Погнусих се и няма да ходя повече.

Е то трябва и малко умение дето има една приказка ,аз си ги ловя доволно шараните,и други много добри попадения имам ,е имам и случаи когато не сам ловил толкова ама редки са тия случаи на фона на успешните ми улови на това място ,а и сега започва една проимоция там от 9.07.понеделник 6.00 лева на въдица за цял ден за жсички феновеboreto1 написа:10лв. и то за червеноперка и слънчакplayback написа:суходол още ли е 8лв пръчката,?

Re: Суходолодол
Суходол е на водещо място в класацията за добри улови за миналата и тази годинаelian написа:На калпав вводолаз ВОДОРАСЛИТЕ МУ ВИНОВНИ се казва колега в такива случаи аз мога да се похваля с прекрасен улов в събота хванах 3 щуки едната беше 3.600rotovaq написа:Днес на Суходол от 6 до към 11 часа.Новият,стар арендатор Ицо е успял да съсипе и този гьол,като е източил водата до такава степен че целият язовир смърди на умряла гад.Кълват само слънчаци,дребни каракудки и страшно много раци!Този гьол го зачертавам докато не се сменят собствениците!А помня когато го държеше Здравко,и нещата стояха наистина по друг начин....

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
elian , пич , кефиш ма много
Целите ти и единствени четири мнения от как си се регистрирал са сал в тази тема и то сал хвалбестия за нещо което като цяло в момента е едно голямо НИЩО , ми навяват че си или от бачкаторите , или от арендаторите на гьола . Тва с "редовното зарибяване" на Ицо май само ти си го виждал и то сигурно на кадри от "Старите ленти"
Истината е че в момента Суходол е обезрибен до ниво на което никога не е бил обезрибяван !!! За първи път е направена мега мурдарщината да се прегради реката с мрежа още преди започване хвърлянето на хайвера ! Реалността е че за да има посещаемост вариантите са два - или наистина да се зариби , или "проимоцията" както си се изразил , да е "Вход свободен" а не 6лв.
Верно че е останала някоя и друга инцидентна риба , освен дребният уклей , неизгребана от предишни арендатори , ама това не топли акомеразбираш 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Въобще не коментирам риболова на Суходол, въпреки че до скоро ходех само там. Причината да се погнуся от гьола е острата миризма на кенеф. През зимата не се усеща, ама сега е зловещо. Не бих ял риба от там, защото въздуха, водата и тинята смърдят.
Веднъж спахме на палатки, през нощта заваля, после не спря цял ден. Наложи се да събираме палатките и една тента мокри. Всичко миришеше на лайна, от водата която се стича от гората. Не само водата, а и дъното и брега са се вмирисали на фекални води! Миризмата не е на тиня, а на пикоч.
Кой е пускал повече риба, Бай Георги, Здравко или Ицо, няма никакво значение, това че няма риба е по-малкия проблем на Суходол.
Веднъж спахме на палатки, през нощта заваля, после не спря цял ден. Наложи се да събираме палатките и една тента мокри. Всичко миришеше на лайна, от водата която се стича от гората. Не само водата, а и дъното и брега са се вмирисали на фекални води! Миризмата не е на тиня, а на пикоч.
Кой е пускал повече риба, Бай Георги, Здравко или Ицо, няма никакво значение, това че няма риба е по-малкия проблем на Суходол.
нямам живарник
Суходол има проблем със миризми от сметището от много години колега,но това не означава че там не става иделен риболов,познавам арендатора Ицо за които говориш и не ти прави чест приказката имам наблюдение и над работата на Здравко които споменаваш ,изобщо не може да става дума за сравнение между работата на двамата....Здравко постоянно се оплакваше че няма пари за риба и не пускаше по цял месец грам да не кажа и по-дълго ,пускаше за отбий номер,докато при Ицо няма такива филми,пуска си момчето най-редовно,и разнообразни риби доволно аз лично съм свидетел на това,е верно е че е малко кибритлия като го настъпиш ама иначе е много точен в работата си и дава луди пари за риба верваи ми.Просто няма шес пет при него,а ти си имаш право да си избираш каде да ходиш и каде не ама недеи да тръбиш подобни глупости ,че ще ти се смеиат и врапчетата колега не така не е хубаво

"Колега"/в скоби е защото много се се съмнявам че си такъв/,не знам дали ми се смеят враПчетата,ама стига с тая реклама на тоя Ицо и неговия гъол!И си много прав за едно;никога няма да стъпя повече там защото не се знае както каза и колегата hristotihov от тази смрад каква болест може да хванем
!

"Колега"/в скоби е защото много се се съмнявам че си такъв/,не знам дали ми се смеят враПчетата,ама стига с тая реклама на тоя Ицо и неговия гъол!И си много прав за едно;никога няма да стъпя повече там защото не се знае както каза и колегата hristotihov от тази смрад каква болест може да хванем

Павел Иванов написа:elian , пич , кефиш ма многоЦелите ти и единствени четири мнения от как си се регистрирал са сал в тази тема и то сал хвалбестия за нещо което като цяло в момента е едно голямо НИЩО , ми навяват че си или от бачкаторите , или от арендаторите на гьола . Тва с "редовното зарибяване" на Ицо май само ти си го виждал и то сигурно на кадри от "Старите ленти"
![]()
![]()
Истината е че в момента Суходол е обезрибен до ниво на което никога не е бил обезрибяван !!! За първи път е направена мега мурдарщината да се прегради реката с мрежа още преди започване хвърлянето на хайвера ! Реалността е че за да има посещаемост вариантите са два - или наистина да се зариби , или "проимоцията" както си се изразил , да е "Вход свободен" а не 6лв.
Верно че е останала някоя и друга инцидентна риба , освен дребният уклей , неизгребана от предишни арендатори , ама това не топли акомеразбираш