Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Искър
Яз.Искър
Здравейте,в Събота с един приятел бяхме на Искъра към 6:30 бяхме на язовира.Захранката беше 3 пакета Starfish Bream , 3 пакета шоколадова бисквита , ароматизатор Maros mix special Bream и доста бял червей.Ловихме с щеки на 13 метра.Моят такъм беше плувка 1гр. основно 0.12 повод 0.10 кука Owner sirahae 14номер.Неговият такъм беше плувка 1.5гр. основно 0.12 повод 0.08 кука 18номер.Стръвта беше торен с бял или 3 бели.Най-голямата платика е 1.5кг.
Общият резултат е 15кг. почти всички риби са върнати обратно в язовира.

Общият резултат е 15кг. почти всички риби са върнати обратно в язовира.

-
- новобранец
Re: Яз.Искър
Браво! Много добър резултат:)))) А като място къде се пада това?Откъм Шипочанския май. Днес на Багера бяха увесили носове колегите. На Римския мост още по-зле. 

-
- новобранец
Страхотен излет колеги.Само платика ли имаше защото мисля петък и събота да направя един тридневен излет.На какво според вас да заложа?Благодаря предварително.
Здравей,колега начи в началато имам една каракудка околко педя след първоначалното захранване ама според мен заложи на платиките друго няма
Вземи си МНОГО захранка ии привечер се вдигат на 20 -40 см от дъното и се държат там с стрелба на червеи !!

Шипоченският залив е това.redhottrend написа:Браво! Много добър резултат:)))) А като място къде се пада това?Откъм Шипочанския май. Днес на Багера бяха увесили носове колегите. На Римския мост още по-зле.
-
- новобранец
Мерси много след посещението ми на язовира ще споделя какво е станало ще се пробвам и за някои друг шаран ако имаш и други съвети каквито и да са ще сам много благодарен иначе страхотен излет отново от мен . 

-
- научил се да хвърля
Браво колега, много добри платики
.

Браво, страхотни платики!!!

- MITKO70
- кандидат преподавател
Евала адашче,запалихте страстите риболовни пак
Но,за съжаление това са единични случай,и то при колеги като вас,дето знаят на какво и как,с какви такъми
При останалите ,както казват и други колеги работата по язовира е трагична.

Всичко може,но не всеки го можe.

- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Митака, aз бях в дъното на снимката ти,преди залятата палатка на носа,виждам се смътно - синята кофа и аз отзад
.Лових с уип 8м,дълбочина 5.5 на седмия,повод 12,кука 511-16.Масовите платички шамар на шарен,едрите до 1.5 на тънък торен.Иска хубава храна и правилно хранене.Не се разделих с чадъра,такава жега беше
На 25-ти сутринта боднах една килограмова и към 0830 "дим да ме няма".

не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Мите, екстра риболов!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ами ако имахте повече бели червеи и бяхте започнали сериозна стрелба по-рано...
Защо сутринта не ми казахте, че сте зле с червеите - щях да ви дам 0.5 кг. Аз и без червеи можех да се разхождам с децата.
Защо сутринта не ми казахте, че сте зле с червеите - щях да ви дам 0.5 кг. Аз и без червеи можех да се разхождам с децата.
Браво! На фона на странната тегавост е супер, но все пак по 7-8 кг риба и то на щека и с толкова качестваена захранка, би трябвало да е още по-добре
Нещо тегавее на Искъра последните 2-3 седмици

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Страхотни платики!!!