Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Калкан на Японското...
Модератори: emo vasilev, alekst
Калкан на Японското...
Все не мога да бъда на точното нясто и по точното време...като ходя за калкан...
От средата на декември миналата година та чак до сега ни един удар...
Също както стана с циганката на Коракя...8 пъти ходих...само ходих
Та днес сутринта срещам 2ма запалени рибари и те ми казаха, че вчера са взели прилично калканче на Японския Порт в Бургас...
Па що да не вземат ...там няма нахвърляни мрежи и парагади като в Несебър...рибата може свободно да се движи...сякаш е в Европейския съюз....
Сега се двоумя за съботата...дали да последвам инфото на СТРИЖОК и да хукна да търся тия митични ВАРНИЦИ край с.Влас...
Или да разпъна такъмите на Японското...

От средата на декември миналата година та чак до сега ни един удар...

Също както стана с циганката на Коракя...8 пъти ходих...само ходих

Та днес сутринта срещам 2ма запалени рибари и те ми казаха, че вчера са взели прилично калканче на Японския Порт в Бургас...

Па що да не вземат ...там няма нахвърляни мрежи и парагади като в Несебър...рибата може свободно да се движи...сякаш е в Европейския съюз....

Сега се двоумя за съботата...дали да последвам инфото на СТРИЖОК и да хукна да търся тия митични ВАРНИЦИ край с.Влас...

Или да разпъна такъмите на Японското...

-
- и господ не е толокова добър
варниците св.Влас
Здравейте колеги. Нов съм в форума,но ще давам доста информация,защото ходячесто за риба.По въпроса за варниците в св.Влас не си струва много строежи по целия бряг.Може да ти падне камък на главата.Искам предварително да се извиня,че за първи път пиша в форум и може нещо да нее наред.