Един малко тъп въпрос

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Хлопалан
новобранец
новобранец

Един малко тъп въпрос

Мнение от Хлопалан »

Колеги - нали сомския форум има двама модератори? Когато някой бива БАННАТ - не трябва ли и двамата да са съгласни?! Иначе какъв е смисъла да са по двама!!?!!
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Един малко тъп въпрос

Мнение от HOOLIGAN »

Хлопалан написа:Колеги - нали сомския форум има двама модератори? Когато някой бива БАННАТ - не трябва ли и двамата да са съгласни?! Иначе какъв е смисъла да са по двама!!?!!
и в другите подфоруми е така, има и по петима модератори, аз нямам такива права да налагам БАН на някого, мога да коригирам, премествам,разделям, трия мнение или тема! Досега съм бил и ще бъда толерантен към всички пишещи, независимо дали имат по 7 мнения или по 3925 например!

А случващото се във форума ще коментирам възможно най - кратко: някой хора отдавна не са ходили за риба и вече не ги свърта та главите им раждат какво ли не! :shock:

Обръщам се към всички спорещи/доволни и недоволни/: хванете се в ръце и помислете, че тук е място да се говори за РИБОЛОВ, за всичко друго си има раздел "РАЗНИ"
Изображение
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Е как така само единия модератор има право да банва - другия излиза, че може само да СИ бар/нв/а .... еди кво си :D Или администратора /фиксера/ е замесен нещо? Не разбирам...
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

От доста време се отказах да поствам тук и то не заради междуличностни отношения, а по простата причина, че на пусканите риболовни теми се обръща минимално внимание, ама я подайте нещо оф-топик и глей кво стаа!!! По 5 (пет) страници мнения!!!
На няколко човека егото им е по-голямо от пишките и се опитват да си изразходят енергията тук, което си е супер излишно и досадно.
Досега на мен ми е правено забележка само веднъж, задето пуснах тема на латин.Разрази се спор, но после всичко утихна. Мисля си че ако се държиш нормално едва ли модовете ще се намесят. Това обаче на няколко човека не им е ясно и според мен умишлено търсят кавги!!
Г-н Гоцов преди известно време обяви напускането на този форум! След плах опит да наложи негов такъв се появи отново под друг никнейм, ръсещ безсмислици в църковен стил. Според мен това е реакция на това, че се завърна с подвита опашка, което е несъвместимо с егото му на риболовец и мъж.
Помня как някои беше подал тема за риболов на кльонк.Ей...голямо дуене падна...как рийш ли гусин` Гоцов е пионера в тая област и едва ли не, "кой си ти та да се опитваш да говориш на тази тема". Тъпоооо,тъпо!

п.с. Предлагам собственика на S класата да постне регистрационния номер за да може като минава покрай нас, колеги...нека се кланим!!! Все пак, ние немаме такива кинти, за да си позволим нещо подобно и е чест за нас някои да разполага с такава кола!
Лично аз ще продължа да си карам Кадет-еца и да се опитвам да сложа нещо на кура, колкото и да е обречено на неуспех това с тая таратайка!
martin78
новобранец
новобранец

Мнение от martin78 »

Евала и аз не го харесвам този Човек
Един път при Краси Гогов донесе замразена глава от сом да се фука,
егати хората има
nasluka
Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

Отдавна Модераторите трябваше да си влезнат в задълженията.

Да се спазват коректни отношеняи между хората , без обиди и да има добър и весел тон.
BatGoiko
новобранец
новобранец

Мнение от BatGoiko »

След дълги размишления и аз искам да кажа нещо в полза истината. Това да се преебаваме един друг е специалност българска, братя. Затуй в нашия ад няма нужда от дяволи.
barutchiata написа:На кой човек да кажа бе бате:vacano;traicho;milen bg;nase;gogo 3 ; durumov или на скарабей на кой от всичките щото сте със един IP адрес или сте един и същи човек страдащ от разседемняване на личноста?А и една Zlatna ribka забравих!
Има нещо гнило :roll: тука - кой е milen bg ...егати работата :roll:
Ами ако май май:
Да видим после и кой е:vacano
кой е:traicho
milen bg - се показа току що
кой е:nase
кой е:gogo 3
durumov - тоз е ясен вече
кой е:скарабей
и кой е:Zlatna ribka
Ако се покажат ще бъде голям резил за началниците тука :shock: боба в гърнето е бил сварен в главата на някой и то с неистова корист.
BATИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
gogo3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gogo3 »

не мога да разбера защо и МОЯ си ник е тук???
това че съм от Варна не означава че съм един от сменяемите никове на Дурумов.
а и дори някои ако иска да ми влезе в акаунта просто е практически невъзможно да разгадеа паролата
но както и да е, които не вярва да ме потърси в скайпа на djordjo222
това е
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Барутчията май се е объркал нещо...защото няма как ако всичките тези потребители са с еднакво IP Дурумов да не може да влиза а Милен БГ и Гого 3 да може това е практически невъзможна :wink: .

Има някаква възможност да има някакъв бъг в форума друго незнам какво може да е.

Неисакъм да правя прибързани заключение все пак защото вече доста се пообърках :roll: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

Има различни потребители, с различни пароли . От мнет например...С еднакво ип много хора. Не е от некомпетентност.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”