Да спрем критиките, моля !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Да спрем критиките, моля !!!

Мнение от G.Petkov »

Много съм изненадан, че едни и същи членове на форума, пускат постове във множество теми и критикуват колеги описали своя излет и постнали снимка на рибите, за това че не са ги върнали обратно.

Затова, лично аз, ще породължа да пиша и снимам, когато хвана нещо, за което си заслужава !!!
Нека всички, които могат да ловят риба и да разкажат за излета си - да продължават.

Смятам, че постъпката на Телескоп, който си изтри темата, заради мнение на някой от кибиците, от когото не съм прочел нищо смислено, е неправилна.

Все пак сайта се казва: "На риба" !!!

Ако стане "Хвани и пусни", тогава те са на ход.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Да спрем критиките, моля !!!

Мнение от AL KAPONE »

Хаххххх :D преди доста годинки като се появих тук във форума, първите ми теми бяха за интересни места... но не знаех как се пише, не знаех че не може на всеки да се споделя! :D
Много хора помнят темите... Тип свободно съчинение :D
Та пускам аз просто да споделя нещо готино :D и като ме захапаха, като вълци мърша... критики, мрънкане... та и някой по адрес на майка ми се изказаха :D Как можело така, не бивало, не знам квоси...
И аз си викам баси :lol: Тия форуми уж са за споделяне на инфо, да си помагат хората, па то кво стана... :D
Всеки сам си решава :D един мъдрец е казал... "Враговете са измежду приятелите"
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:....Смятам, че постъпката на Телескоп, който си изтри темата, заради мнение на някой от кибиците, от когото не съм прочел нищо смислено, е неправилна....
Не,колега Петков.!Критика трябва да има,но не заядлива и тенденциозна,а градивна!
В моя случай съдържанието на темата ми бе поднесена в леко шеговит тон,озаглавена- "Съчетаване на полезното с приятното"-бране на билки и риболов!В последствие помолих администратора да изтрие темата ,тъй като в нея се появи мнение осъждащо неправилното бране на билката кантарион.Колегата написал критичния си пост не си направи труда,поне да се осведоми,аджеба,тия корени от снимката,които му"вадиха"очите, от кантариона ли са или от отскубната с него трева,макар,че направих опит да му покажа начина по който сме брали въпросните билки!А от там вече мненията на колегите не се насочиха към описания ми риболовен излет,а темата се превърна в заядливост и непоносимост към тези,които ти нарече"кибици".!!!
Това вече не бе Моят риболовен излет ! Не изпитвах наслада от написаното и оценките на колегите!
Проблемът е,че никой първо не пита или не се осведомява за написаното,какво е искал да каже автора и ако не е разбран,защо е така!?.В повечето случаи постовете са на принципа-"Чукча не читател,он писател!"
Преди време пак в мой репортаж за поредния ми риболовен излет,представен под формата на видеоклип, първото мнение,което бе написано и прочетох- бе:
...За съжаление труда ти отиде напразно...като гледам какви маломерни костурчета прибирате в плика ми става мъчно...
И се започна един спор,колко е допустимият размер на костура по закон? А въпросният колега не можеше ли предварително да провери и тогава да критикува! Това обижда,и в повечето случаи обезсърчава много от колегите да споделят риболовните си излети.!
Аз също се съгласявам с теб и те подкрепям напълно,че във форума трябва да се проведе една смислена дискусия по въпроса , трябва да се даде сериозен отпор на така наречените хейтъри ,тъй като те са неизменна част от форума и тяхната тенденциозност в постовете им е видима!!! :wink:
P.S. Нали знаеш защо в ада няма дяволи да пазят казана на българите? Щото единия да тръгне нагоре, другите сами го дърпат обратно.!!!
Последно промяна от Ачо ♣ на Нед Юли 08, 2012 8:40 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Павел Иванов написа:...Цинично е когато някой бракониер определя други като такива :idea:
+1
Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Спокич, няма да се пУашите, керванът си върви... :D

Първият ми репортаж преди години беше с един амур, който го бях избушил с харпуна, та бяха кървища и стърчаща стрела, бях горд с улова си, беше ми сефте, а веднага ме заядоха за снимките...., но нали съм си дебелокож, who cares?! :mrgreen:
Даже се забавлявам, а не се втелявам, така че - яжте вафли Споко! :wink: :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

ЕЕ, чак пък съвсем без заяждане, ще настане скука велика :idea: :D Ние да не сме англичани, джентълмени някакви си :?:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

AL KAPONE написа: "Враговете са измежду приятелите"
:smt023
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Но да се мери със един аршин.....за всички критерийте да са едни и същи...
Изображение
Най добрите са тук
krasi gg
новобранец
новобранец

Мнение от krasi gg »

има човечета , за които е голям кеф да се дърлят с околните. и не се усещат ,че прекаляват....затова предлагам ,просто модератора ,да ги ,, забърше,, от темата,за да не цапат ,,пеизажа ,, на споделящия .
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Форума затова е форум, хем да ни ограмотява, хем да ни разтоварва....
G.Petkov написа:Много съм изненадан, че едни и същи членове на форума, пускат постове във множество теми и критикуват колеги описали своя излет и постнали снимка на рибите, за това че не са ги върнали обратно.

Все пак сайта се казва: "На риба" !!!

Ако стане "Хвани и пусни", тогава те са на ход.
Тук не си съвсем прав, а само донякъде.., без да те критикувам разбира се, а просто да кажа защо. Това е обществен форум, а не седянка между 10 човека. Напоследък риболова набра голяма популярност, много хора четат тук и визирам тези, които са начинаещи и прохождащи, а те не са никак малко. Та ние какъв пример ще им дадем - всичко в торбата? По добре да е европейския начин - хвани пусни. Нали уж вървим по тази пътека и искаме да замяЗаме на тях, и ние да си имаме риби у водоемите... Иначе, майната му на закона - 3 кг. задържана риба, ама хората не четат членове и алинеи, а четат и възприемат опита и практиката на другите по стари и опитни колеги...
Това за риболовните излети и публикуваните снимки и съм убеден в това, което написах по горе, щото от части го виждам че работи на практика.
Иначе, вярно е че има хора, които са тук само да се заяждат, то го правят щото са си такива, едва ли ходят за риба и ако го правят сигурно си прибират и маломерките :lol: От тия иЧ да не ти пука.

А, относно мненията за риболовни такъми, стръв, примамки и др., спор трябва да има. В спора се ражда истината. Не трябва да има заяждане, обиди и нападки.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
tokaitopd
новобранец
новобранец

Мнение от tokaitopd »

колега телескоп съжалявам , че темата ти вече не съществува защото там бях написал и моето мнение за жълтият кантарион, а то е - абсолютно правилно си откъснал тази билка.лечебните качества на кантариона са в цвета му и 20 см. надолу към корена,така, че този който се е направил на разбирач е кръгла нула в тази материя.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

AL KAPONE написа:Хаххххх :D преди доста годинки като се появих тук във форума, първите ми теми бяха за интересни места... но не знаех как се пише, не знаех че не може на всеки да се споделя! :D
Много хора помнят темите... Тип свободно съчинение :D
Аз ги помня :drinkers:

А защо си мислите , че спрях да пускам теми в подфорум - Моят излет .
Пиша само в темата на Черути за водоеми в софийска област , а и там на няколко пъти ставаха изцепки и смеха беше голям
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Визирам заглавието -няма как да стане.Щото този форум няма цедка за култура,интелект,широкоскроени личности и т.н.Не е и много обосновано да има,защото официалната политика в Родината от 78 години до сега,е в прослава и издигане като критерий на простащината във всичките й измерения.Щом се противопоставиш,моментално ти окачват етикета на "недемократичност","нетолерантност","Фашизъм","тоталитаризъм"-да не цитирам спомени,че една псулютна простакеса ме нарече в момент на остър душевен мензис и "талибан"-след като и казах,че смърди на немита ...
Някои хора писаха - за критикарите,аз по този въпрос мога само да се опитам да те убедя да не обръщаш никакво внимание,да обясняваш в "контра"кратко,само докато виждаш смисъл-надежда,че ще бъдеш разбран.Колкото съм бил псуван в този форум,толкова не съм бил в досегашния си живот -много важно,толкова по-зле за псуващите копеленца,връща се в двоен размер и има да се чудят,откъде им се стъжнява в даден момент хоризонта.
Аватар
Patera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Patera »

една псулютна простакеса ме нарече в момент на остър душевен мензис и "талибан"-след като и казах,че смърди на немита ...
:lol: Тя не била виновна жената бе, заради ВИК ще да е. Ама и "талибан" си е добра обида, ще ползва. Не мога да спра да се смея, че си я представих :lol:

Пък за критиката да не ви дреме, освен ако не е градивна, тогава си е полезна!
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

INCUBUS написа:да не цитирам спомени,че една псулютна простакеса ме нарече в момент на остър душевен мензис и "талибан"-след като и казах,че смърди на немита ...
По точната дума в нашия и около нашия регион е гяур, което наистина ме вбесява... Когато, след 20-50 г. българите станем малцинство в тази държава, тогава ще бъде приемливо това обръщение. :( :( :(
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”