Victory X Telescopic Bolognese ?

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

spasov
новобранец
новобранец

Victory X Telescopic Bolognese ?

Мнение от spasov »

Навил съм се да си взема 7- метровата: http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6128
А ако се сещате нещо по-добро в тоя ценови клас - приемам препоръки!
Аватар
Carp Master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Carp Master »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ти на 200 метра ли ще меташ перцето бе :lol: баш 7 метра за кво ти е???Освен за дълбочина :roll:
Разговор в къщата на рибар:
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Всъщност 7те метра са повече за да се контролира линията по-добре, това е и идеята на болонезето
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

аз предпочитам 6-метровите,имим в момента одисей на шекспир и съм доволен,още повече ,че цената е около 100-те лева.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Re: Victory X Telescopic Bolognese ?

Мнение от Local »

spasov написа:Навил съм се да си взема 7- метровата: http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6128
Колега щом си си наумил вземай! 100 човека ... 101 различни мнения... много ми хареса избора ти .
Аз съм на принципа колкото по дълго толкова по добре :D
Клавиатура риба не лови!!!
spasov
новобранец
новобранец

Мнение от spasov »

Благодаря, колеги!
За дължината и твърдостта нямам колебания. Само теглото малко ме смущава, но по-леките не са ми в лимита. Вземам и дано има с какво да се похваля.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Със здраве да си я ползваш , чакаме да разкажеш как е
:wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

аз съм с 7м много съм доволен от нея
взимаи я
Изображение
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Re: Victory X Telescopic Bolognese ?

Мнение от Trias »

spasov написа:Навил съм се да си взема 7- метровата: http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6128
Мисля , че е добро решение , но зависи все пак къде и какво ще се лови . Аз си купих същата , но на 6м , понеже в магазина нямаха седмици и ми обясниха , че седмицата ще ми се види малко множко дьлга за риболов в България ! Освен , ако не става въпрос за Дунав !
С други думи доволен съм от това боло ! За всякакъв вид риболов става , ма и бомбарда да му сложиш ,което не е по предназначение въобще , па става ! :D
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

аз ловя с такова боло на Shakespeare и сам изключително доволен от нея !
Изображение
Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Брово колега,още един луд между нас :D :D :D да ти е честита и да ги тръткаш такива дето не си ги и сънувал.
Мойта е 6м.и след три часа замятанея ми поомекнаха ставичките,дано твойта е по лека.А бе сас здраве да си я ползваш и с мерак :D :D :D
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

С две съм вече - само,че за моите реки тук оптималната дължина е 5 метра /а на доста места идва прекалена даже тази дължина.Ама подходих на принципа "да спестим от пиенето"и ръснах доста кинти срещу извънредно леки сопи-болонезе : "Тика Уондър "и "Тика Пауърфул".Немам думи-голям кеф е да мааш с такива,изобщо не изморяват ръцете и другите телесни чаркове.
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

аз имам 7м TRABUCCO но го използвам за 7-10м дълбочина.ловя на подвижен монтаж двойно закрепяне на плувката.фиксирам на 5м с малка съчма слагам и силиконов амортисьор.перфектно замятане и много добро владеене на плувката вьв вятар.абсолютен кеф.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

БОЛО-7

Мнение от Бачо Илия »

Това ще е абсолютен разкош за риболов на дистанция при големи дълбочини 4.5-5.5 метра с неподвижна плувка .Аз имам петица и шестица и ги ползвам само и единствено за това. При подвижна плувка-задължително ползвам "с две точки на окачване" , някои им викат "слайдер" но мисля че слайдера не е това. Перфектен контрол на линията и обиране на коремите горе , не като при мача под вода. Ползвам за основни влакна ярки оранжеви ,жълти или червени-ПЛАВАЩИ , поводи 0.8-1.0 метра с качествен микровирбел.
Колега ако си всемеш седмица и си фен на неподвижната вода и неподвижните плувки- ЩЕ СЕ РОДИШ :D
п.п. вадя болонезетата само ако не мога да се докопам до рибите с директтни 6/7/8 метра. При гадно време ползвам мач "ТРАБУКО" 3.90 ОТ ФИБРОВЛАКНА (не е карбонов) :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”