Victory X Telescopic Bolognese ?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Victory X Telescopic Bolognese ?
Навил съм се да си взема 7- метровата: http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6128
А ако се сещате нещо по-добро в тоя ценови клас - приемам препоръки!
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Всъщност 7те метра са повече за да се контролира линията по-добре, това е и идеята на болонезето
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Local
- учете се от него
Re: Victory X Telescopic Bolognese ?
Колега щом си си наумил вземай! 100 човека ... 101 различни мнения... много ми хареса избора ти .spasov написа:Навил съм се да си взема 7- метровата: http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6128
Аз съм на принципа колкото по дълго толкова по добре

Клавиатура риба не лови!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Със здраве да си я ползваш , чакаме да разкажеш как е

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Re: Victory X Telescopic Bolognese ?
Мисля , че е добро решение , но зависи все пак къде и какво ще се лови . Аз си купих същата , но на 6м , понеже в магазина нямаха седмици и ми обясниха , че седмицата ще ми се види малко множко дьлга за риболов в България ! Освен , ако не става въпрос за Дунав !spasov написа:Навил съм се да си взема 7- метровата: http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6128
С други думи доволен съм от това боло ! За всякакъв вид риболов става , ма и бомбарда да му сложиш ,което не е по предназначение въобще , па става !

-
- кандидат преподавател
С две съм вече - само,че за моите реки тук оптималната дължина е 5 метра /а на доста места идва прекалена даже тази дължина.Ама подходих на принципа "да спестим от пиенето"и ръснах доста кинти срещу извънредно леки сопи-болонезе : "Тика Уондър "и "Тика Пауърфул".Немам думи-голям кеф е да мааш с такива,изобщо не изморяват ръцете и другите телесни чаркове.
-
- учете се от него
БОЛО-7
Това ще е абсолютен разкош за риболов на дистанция при големи дълбочини 4.5-5.5 метра с неподвижна плувка .Аз имам петица и шестица и ги ползвам само и единствено за това. При подвижна плувка-задължително ползвам "с две точки на окачване" , някои им викат "слайдер" но мисля че слайдера не е това. Перфектен контрол на линията и обиране на коремите горе , не като при мача под вода. Ползвам за основни влакна ярки оранжеви ,жълти или червени-ПЛАВАЩИ , поводи 0.8-1.0 метра с качествен микровирбел.
Колега ако си всемеш седмица и си фен на неподвижната вода и неподвижните плувки- ЩЕ СЕ РОДИШ
п.п. вадя болонезетата само ако не мога да се докопам до рибите с директтни 6/7/8 метра. При гадно време ползвам мач "ТРАБУКО" 3.90 ОТ ФИБРОВЛАКНА (не е карбонов)
Колега ако си всемеш седмица и си фен на неподвижната вода и неподвижните плувки- ЩЕ СЕ РОДИШ

п.п. вадя болонезетата само ако не мога да се докопам до рибите с директтни 6/7/8 метра. При гадно време ползвам мач "ТРАБУКО" 3.90 ОТ ФИБРОВЛАКНА (не е карбонов)