Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Любителски турнир яз.Пчелина (Лобош)
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- asenfisherman
- ще става разбирач
Любителски турнир яз.Пчелина (Лобош)
На 15.07.2012г. ,,ГЕРБ"-Радомир организира традиционното състезание по улов на риба на плувка за любители.Мероприятието ще се проведе на стената на язовира,с начален час 7.00.
Ранния час на старта е обусловен от необичайно високите температури.Записване и теглене на жребии 6.00-6.30 на място.Всички желаещи да имат редовно издаден билет за риболов и живарник.
Такса за участие -10 лв..Осигурени са купи и предметни награди за участниците.Ограничения за количество и вид стръв -няма.
Заповядайте!
Ранния час на старта е обусловен от необичайно високите температури.Записване и теглене на жребии 6.00-6.30 на място.Всички желаещи да имат редовно издаден билет за риболов и живарник.
Такса за участие -10 лв..Осигурени са купи и предметни награди за участниците.Ограничения за количество и вид стръв -няма.
Заповядайте!
-
- ще става разбирач
Re: Любителски турнир яз.Пчелина (Лобош)
Начален час 7.00, а край???asenfisherman написа:На 15.07.2012г. ,,ГЕРБ"-Радомир организира традиционното състезание по улов на риба на плувка за любители.Мероприятието ще се проведе на стената на язовира,с начален час 7.00.
Заповядайте!
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
-
- ще става разбирач
Когато свърши бирата........

- asenfisherman
- ще става разбирач
Първо искам да се извиня на колегите toto57 и инспектора ,но в петък и събота нямах възможност да влизам в сайта и респективно да отговоря на въпросите.
Заради нестабилната сеизмична обстановка и възникналите проблеми състезанието беше изтеглено в средата на лятото, което обуслови и сравнително трудни условия за риболов.Въпреки това 35 ентусиасти се впуснаха в надпреварата и стоически издържаха под палещото слънце и ненормално високи температури /за което ги поздравявам/.
След финала на надпреварата нещата изглеждаха по следния начин:
първо място- Симеон Недялков
второ място- Андрей Николов
трето място- Мариян Георгиев
най-голяма риба- Васил Михов
най-малък участник- Марио Симеонов
за най-голям карък награда взе Олег Марков
Благодарение на генералния спонсор на турнира в лицето на магазин ,,Дарвин"-основен дистрибутор на продуктите на фирмите ,,Стон" и For Max за региона,намиращ се на кръстовището на улиците Райко Даскалов и Оборище, в началото на град Радомир, бяха осигурени награди за всички участници в мероприятието.
Кмета на града г-н Пламен Алексиев се погрижи за доставянето на добре охладени тонизиращи напитки и съпътстващата скара за участниците в мероприятието.
Пожелавам късмет на колегите през сезона и се надявам догодина да се видим отново на старта на турнира.
Поздрави!
Заради нестабилната сеизмична обстановка и възникналите проблеми състезанието беше изтеглено в средата на лятото, което обуслови и сравнително трудни условия за риболов.Въпреки това 35 ентусиасти се впуснаха в надпреварата и стоически издържаха под палещото слънце и ненормално високи температури /за което ги поздравявам/.
След финала на надпреварата нещата изглеждаха по следния начин:
първо място- Симеон Недялков
второ място- Андрей Николов
трето място- Мариян Георгиев
най-голяма риба- Васил Михов
най-малък участник- Марио Симеонов
за най-голям карък награда взе Олег Марков
Благодарение на генералния спонсор на турнира в лицето на магазин ,,Дарвин"-основен дистрибутор на продуктите на фирмите ,,Стон" и For Max за региона,намиращ се на кръстовището на улиците Райко Даскалов и Оборище, в началото на град Радомир, бяха осигурени награди за всички участници в мероприятието.
Кмета на града г-н Пламен Алексиев се погрижи за доставянето на добре охладени тонизиращи напитки и съпътстващата скара за участниците в мероприятието.
Пожелавам късмет на колегите през сезона и се надявам догодина да се видим отново на старта на турнира.
Поздрави!
- indalo
- фен клуб-скобар
Нещо снимки, мимки няма ли? Може и само Мимки.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- asenfisherman
- ще става разбирач
За сега няма-явно фотографа е много зает /не вярвам да е несериозен/indalo написа:Нещо снимки, мимки няма ли? Може и само Мимки.![]()
За това и умишлено се забавих с резултатите -още ги чакам.
п.п. До последно се надявах да се включиш -щеше да развалиш комфорта на челната тройка

- indalo
- фен клуб-скобар
Със сигурностasenfisherman написа:За сега няма-явно фотографа е много зает /не вярвам да е несериозен/indalo написа:Нещо снимки, мимки няма ли? Може и само Мимки.![]()
За това и умишлено се забавих с резултатите -още ги чакам.
п.п. До последно се надявах да се включиш -щеше да развалиш комфорта на челната тройка

Чудя се луд ли съм или не съм.
здравейте аз съм от софия и много съм запален по риболова от малък,ходим с приятелката ми често за риба но не навсякъде кълве, чудех се защо, аз ли нещо не правя като трябва или е от водоема,бих искал за съвет,как с какво и къде да ловя ,( стръв, място което кълве нормално итн ) благодаря предварително
-
- ще става разбирач
Хич и не съжалявай, че не ти кълве, щом си с приятелка на язовира!
Вица го знаеш - на ли?
Но помагачи във всяко естество ще намериш именно тук, където май ми се струва не му е мястото на този твой въпрос!

Вица го знаеш - на ли?

Но помагачи във всяко естество ще намериш именно тук, където май ми се струва не му е мястото на този твой въпрос!

не аз не съжалявам, и вица не го знам и знам че не е мястото не знаех къде точно да питам
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Адаш , поста на инспектора не беше насочен към теб . Виждам че си нов във форума за това не ти изтривам мненията директно . Това си е подфорум за състезателен риболов , а ако огледаш самият форум по-обстойно , сам ще откриеш много по-подходящи подфоруми в които да отправиш питането си .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Какви бяха резултатите на победителите ако е удобно.
-
- ще става разбирач
Един Господ знае
, голяма тайна!

-
- разбира нещата
Да бе верно ,квот става у партията там си остава...инспектора написа:Един Господ знае, голяма тайна!
искам да попитам в пловдивско няма ли някъде състезания за непрофесионалисти или няма кои да ги организира