Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Въпрос за язовир Промет ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Въпрос за язовир Промет ?
Здравеийте на всички.Следващата седмица ще ходя на язовир Промет и имам няколко въпроса.
Колко се заплаща,колко въдици мога да ползвам.И къде са добрите места за улов на амур , защото по принцип отивам за улов на по-едри риби.Мерси предварително за отговорите
Колко се заплаща,колко въдици мога да ползвам.И къде са добрите места за улов на амур , защото по принцип отивам за улов на по-едри риби.Мерси предварително за отговорите

Re: Въпрос за язовир Промет ?
Заплаща се 5лв. на човек. За въдиците няма проблем колкото е по закон, никой не проверява. За амура срещу стената са местата.Аз лично съм ходил два пъти,но съм разочарован.Пробвах за сулка на спининг, но само един костур, а на бял няколко белици и по дребен костур, който е пълен с червей.Когато бяхме втория път, човекът отсреща(с/у стената) изкара хубава риба, която смятам че беше амур, затова ти казвам ,че там са местата а и винаги има по-вече хора там на дънни въдици. Дано съм ти бил полезен!
Мерси за инфото
Като отида ще пусна тема за излета 

Предполагам рибите не си задължен да ги плащаш , смисал може да ги пускаш обратно ?
Рибата не се заплаща,можеш да си я прибираш както разрешава закона до 3кг и пр... но официално амура е забранен за взимане(не официално-както се разберете с пазача)
Сутрин преди 6 пазача не е станал,а вечер разрешава до здрачаване.
Щом си за едра риба -не очаквай особено интензивен риболов :Д
Мерси за отговора 

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги законитеневажат когато си на частен водоем и спазваш само изискванията на арендатора или на пазача....пробваи и на рибка дано ти одари някоя голяма сулка...achkata81 написа:Рибата не се заплаща,можеш да си я прибираш както разрешава закона до 3кг и пр... но официално амура е забранен за взимане(не официално-както се разберете с пазача)
наслука
Хора има много,ама Човеци вече няма............
важат не важат няма значение-в случая арендатора е поставил същите условия каквито са по закон за свободните водоемиkamaka написа:Колеги законитеневажат когато си на частен водоем и спазваш само изискванията на арендатора или на пазача....пробваи и на рибка дано ти одари някоя голяма сулка...achkata81 написа:Рибата не се заплаща,можеш да си я прибираш както разрешава закона до 3кг и пр... но официално амура е забранен за взимане(не официално-както се разберете с пазача)
наслука

-
- научил се да хвърля
то в закона мрежите са забранени,ама бай ти ГЕОРГИ не ебава!
Браво!ама си пропуснал да се снимаш пред щанда с водолазното оборудване и най-важното - табелата с адреса на магазина! 

-
- научил се да хвърля
вкусен ли беше, наяде ли се ?renvan3 написа:Ето какво се хваща на Промет.

-
- Модератор
Майстора си е майстор. Браво !