Рибарите елате да ви питам нещо

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
padi4o
новобранец
новобранец

Рибарите елате да ви питам нещо

Мнение от padi4o »

Кажете ми някой саит от който мога да си поръчам маркови такъми
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Вероятно в Ямбол няма къде да пипне маркови такъми. Колега съветвам те да се допитваш до админите на този сайт или на fishing-mania.com и от тяхните магазини да си ги поръчваш.
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Рибарите елате да ви питам нещо

Мнение от Cougar »

padi4o написа:Кажете ми някой саит от който мога да си поръчам маркови такъми
http://www.cabelas.com
http://www.lebaron.ca
http://www.basspro.com
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Поръчвай смело, бобсана е написал от къде . А пък ако нещо не ти хареса може да го върнеш ,предполагам :?: .
Последно промяна от kalinanimal на Чет Яну 13, 2005 11:12 pm, променено общо 1 път.
дай рибо рибо дай
Аватар
vali.67
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vali.67 »

Padi40oooo ,Padi4o 6to taka pravi6 be 40vek
Ne postavqi takiva slojni vyprosi v tozi sait,te tova 4akat samo koleeegite ot Sofeto da se pravqt na golemi ribari ,no mai sa malko ribolovcite.
Ti pita6 lubezno te ,ti predlagat prezarvativi,mnogo umno nama 6to, a posle ti t
pi6at saitove da razglejda6.
Izvini im se be 4ovek
Kato im 4eta mneniqta mai samo pred kompa si stoqt i sigorno debeli knigi 4etat.
iiiiiiiiiiiii v Qmbol markovi takymi ima da znaete ve4e mom4eta i to ne ot koga i da e a otdavna ok
Da vi e nasluka Novata godina, no mai pred kompa 6te da e
RADOMIR
новобранец
новобранец

Мнение от RADOMIR »

ей PADI4O не те познавам под това име но в ямбол можеш да си купиш всичко от магазин ;КУКА; ПРИ МАРГОТО СТИГА наистина да искаш да си купиш нещо и да имаш парички. колегите ти казаха че трябва да го пипнеш и видиш това което искаш да купиш то не е както да си купиш кутия цигари
Аватар
padi4o
новобранец
новобранец

Мнение от padi4o »

Радомир е най-добрия рибар,макар да е ЦСКА-р :!: :!: :!:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

по-добре недей

Мнение от chirusa_bg »

недей от саит колега,,
марков ама не го ли пипнеш какво ще му купуваш на тоз такъм
поздрави и НАСЛУКА
marto_1
новобранец
новобранец

Мнение от marto_1 »

Здравей приятел,колегите са прави , че преди да тръгнеш за такъми поне трябва да знаеш към какъв риболов си се ориентирал.На следващо място е хубаво да пипнеш това което купуваш- дали ти пасва ,дали не е много тежка / сопата де/ и всякакви такива подробности/това от сайта малко трудно се разбира/. Но стига с поуките , не е отговор на въпроса ти.От списание "НА РИБА" - от една от рекламите по страниците видях и поне ми се стори че имате читав магазин за такъми в Ямбол.Бяха представители на добра марка такъми.
Ако те интересува мога да се разгледам за адреса на магазина и да ти пусна ЛС.Винаги можеш да се разходиш , да пипнеш и да видиш.Пък и в голяма част от риболовните магазини можеш да получиш добър съвет
Хаиде със здраве и наслука!!! :D
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

....

Мнение от 6tukata »

Po-dobre si vzemi spisanie i ottam vij na koi adres sa prodavat.Hodi gi gledai,6ot po internet e mnogo nesigurno :lol: :lol: :lol:
SHIMANO
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SHIMANO »

Отиваш на магазина при бат Тодор БРАДАТА посока кауфланд преди ОМВ в дясно и си пред магазина има маркови стоки ... SHIMANO ABU GARCIA , MITCHELL, COLMIC, BAIRON , DAIWA, Бе с 2 думи всичко има.
Ярмица му е майката за Успеха.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Колега,купи си наистина квалитетни такъми и не се скъпи,защото след време,ако някой ден пипнеш и половиш със нещо наистина квалитетно чак тогава ще разбереш че си давал пари за боклуци като Зебко,Колмици и др.подобни боклуци.Моя съвет е Шимано - Дайва.Но първо Шимано !!!!Успех.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Шиманото си е истината ,ама да е правено в Япония!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Правилно !!!! Лошото е само,че ако човек има ограничени парични ресурси,тогава е проблем и то голям.Всеки го съветвам да си събира пари и да си купува бавно и настоятелно от тази марка,защото преди това и аз правих тази грешка и купувах наред,а когато отида за риба и хвана по-голяма риба,мъката става голяма,ти навиваш а макарата неиска да върви,върви та извади рибата.Вярно е също че повечето фирми се осъзнаха и започнаха да правят по добри неща,но истината пак си остава ШИМАНО.Някой да не си помисли че съм дистрибутор или че някой ми плаща да рекламирам тази марка,просто съм човек който никога не казва на бялото-черно.Още преди 10-12 години,след като си купих първото Шимано,веднага събрах всички стари макари и пръчки и ги подарих на по-бедни мой приятели а вече старите ми Шимана ги раздавам на моето обкръжение.Има една дума която се използува за да обясниш отношението ти към дадена жена която харесваш,със годините това се случи и със мене,нямам друга обич освен тази марка,но ако някой ден излезе нещо което да е по-добро,веднага ги сменям всичките без да се замисля.А що се отнася къде е правено,вярно е че колегите трябва да се оглеждат сериозно,защото и при тази марка наизлезнаха ментета.Преди две години имаше някакъв празник и трябваше да купувам подаръци.Купих някакви Шимана от по 40-50 лв,и ги подарих и те бяха правени във малайзия или някъде другаде,но ги взех защото пак бяха по-добри от много други макари.Имам Кардинал на Абу Гарсия която беше единственната когато я купих и дадох маса пари,и дори сега е добра но пред Шиманата ми от онова време неправо те са като нови,а тази макара взе да превърта вътре запчатката,така че си направете сметката.Хайде със здраве.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

barutchiata написа:Шиманото си е истината ,ама да е правено в Япония!!!
А кво ше кажеш за японската Дайва бе батка... :roll:
Я елате рибенца при батко...
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”