Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

запитване за Sert Exceed
Модератори: Павел Иванов, sestrata
запитване за Sert Exceed
Уважаеми колеги много ще съм ви благодарен,ако някой ми каже каква е дължината на дръжката на Sert Exceed 2.10m 2-7g
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: запитване за Sert Exceed
До началото на макародьржача е 30 см. а от край до край 45 см.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
благодаря за бързия отговор
- Vid
- кандидат преподавател
Ако предпочиташ късите дръжки, след скъсяване с около 11 см. става перфекция..., е поне за мен.

А за колегите как го направих (въпреки че беше описано в друга тема), отрязах бланката с ножовка между двата корка, взех 15 см. карбонова бланка от едно старо тубертини като намерих тази част като размер който плътно влиза в бланката на серта, плюс епоксидна смола и мърдане няма.... и видимо по нищо не личи, че е скъсявана, но вече ми е много удобна и, и се кефя втори сезон.

А за колегите как го направих (въпреки че беше описано в друга тема), отрязах бланката с ножовка между двата корка, взех 15 см. карбонова бланка от едно старо тубертини като намерих тази част като размер който плътно влиза в бланката на серта, плюс епоксидна смола и мърдане няма.... и видимо по нищо не личи, че е скъсявана, но вече ми е много удобна и, и се кефя втори сезон.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- кандидат преподавател
Пък аз извъобще не мерих,малко се изблещих,ама ми трябваха двайсетина минути на реката,за да свикна със стандартната дръжка
И,о,чудо,ми започнах да хвърлям още по- точно от преди 

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
преди

след

след

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- кандидат преподавател
То в Русия всичко е тежка категория-като почнеш от жените им,бандитизма,корупцията,големината на реките,езерата и блатата,та и въдиците и рибите.Иначе за смачканата България с измъчените й реки,"Серт Ексийд"е направо Light=Lightning 

- stankof
- ще става разбирач
Колега bobinh0 аз си взех на 2.4 и най ме притесяаваше двуделната дръжка,но свикнах от втория риболов с ней и си мисля вече че ми е по удобна и от обикновенна едноделна дръжка
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Само да добавя, че дължината на въпросната пръчка е 214 см., а не 2.10 т.е. получаваш бонус 4 см. откъмто дължина 

-
- разбира нещата
Колега ти с кво ловиш?ESOXPIKE написа:Пикам ти я пръчка!!!
Колега, за всеки влак си има пътници и е хубаво да сме толерантни към избора на останалите!Пикам ти я пръчка!!!

- barutchiata ©
- Администратор
ESOXPIKE написа:Пикам ти я пръчка!!!
Още един подобен пост и ще излетиш от форума заедно с профила си!!!

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да не би с Видинско Рибарче да сте сьседи
Вярно ,че за дунава Exceed не е най подходящата прьчка точно в този си размер .
Но все пак в Бьлгария има и други реки ,кьдето употребата на тази прьчка си е удоволствие.
А иначе по темата ,и аз не повярвах колко бьрзо свикнах с дьлгата дрьжка , ако трьгна да сменям прьчлето ,най вероятно ще се оглеждам за нещо подобно.

Вярно ,че за дунава Exceed не е най подходящата прьчка точно в този си размер .
Но все пак в Бьлгария има и други реки ,кьдето употребата на тази прьчка си е удоволствие.
А иначе по темата ,и аз не повярвах колко бьрзо свикнах с дьлгата дрьжка , ако трьгна да сменям прьчлето ,най вероятно ще се оглеждам за нещо подобно.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Май по-скоро имат нещо общо с lubomirvasilev_1987.
Или са клонинги, или страдат от раздвоение на личността.
п.с. И айде, колега, да не коментираш какъв е руския "light spinning", защото се изказваш откровено некомпетентно по въпроса и подвеждаш колегите.

п.с. И айде, колега, да не коментираш какъв е руския "light spinning", защото се изказваш откровено некомпетентно по въпроса и подвеждаш колегите.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- eroucma
- разбира нещата
Чакай сега че аз пак не разбрах, колега нали в една тема - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=119&t=64971ESOXPIKE написа:Само с Focus и Baracuda имам и едно salmo и filstar lupo spin за украса
преди няколко дена питаше, коя от тея пръчки да си вземеш, да разбираме ли че след като написа че си си купил Баракудата си преценил че и останалите заслужават "твоето внимания" и си купил и тях или просто толкова си се колебал коя да си купиш че ти се е присънило че ги притежаваш всичките

А относно двуделните дръжки, аз ловя с такава от известно време и подкрепям мнението на колегата, че ако се наложи да си вземем нова пръчка отново ще е с такава дръжка, аз свикнах с нея за един излет.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат