Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НАЙ СЕТНЕ НЕЩО [color=red]ИСТИНСКО[/color]ОТ ПАРЛАМЕНТА НАШ
Модератор: dantho.mihov
- ivan_yo
- разбира нещата
НАЙ СЕТНЕ НЕЩО [color=red]ИСТИНСКО[/color]ОТ ПАРЛАМЕНТА НАШ
Най сетне направиха от дуганът
ВРАБЧЕ 

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- krokibg
- учете се от него
Царчето издокара доган
Дано след някой месец царчето не направи пак реверанс към нега така
че доган обича да им минава изодзадзе.Но каквото и да е ,важното е че го направиха за първи път и дано не е за последен.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Колеги, бихте ли ме светнали кво точно е станало че ми стана интересно, пък нали съм в чужбина и не чувам много новини от България всеки ден...

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- krokibg
- учете се от него
Smokey,турските изселници,няма да могат да гласуват и по този начин Доган няма да вкара повече от двама евро-депутатина в Брюксел
За това е тази радост от наша страна.Доган ги чукаше един по един,сега те му го начукаха,по точно Царчето
Ще гласуват само хора който живеят в Евросъюза,демек само Българите

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
вие явно не зацепвате,че турция е втора по сила в НАТО,с 56 милиона население,боли ги куро за нас и там дето видех Боро да пише за национализьм не се сеща,че сега след руското сме отдадени не на турско,а на ХХХХЬмириканско владичество!!!!да ни е честита новата гьзолизна 2007година!!!знаете ли вица за евреина дето си намерил портфеил на улицата?отваря го той-гледа-ПАРИ..почва да ги брои-НЕ СТИГАТ!!!!!!!happy new year,my friends,HHHamericanish....ако има некой по да мраза от дядо Иван,това са хамериканците и австралийците с детската си история и ВОЙНИТЕ си за НЕЗАВИСИМОСТ,като се има впредвид,че тези ДЬРЖАВИ са отрочета с неква си едва около 300годишна история,бивши затворнически КОЛОНИИ на холандски,фрески,немски и секва европейска измет криминални престьпници и дебили-освен РОБИ от африка и ПРЕСТЬПНИЦИ от европа друго у америчко нема!!!!е,и 5-6 индианци на които освен за картофите и СИФИЛИСА(които оттам идват) за друго нема за кво да ....благодарим 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
а това,че това лайно симеончо дойде след толко години ЕДИНСТВЕННО да си земе имотите си е друго нещо-що не дойде,да еба помяра преди 10 год?щото не му беше рентабилно!!!АЗ ВИНАГИ СЬМ твьрдял-политика се прави от БИОГАТИ хора-не от помяри-защото богатия вече има и не го боли да граби,а бедния..-кво му остава освен да се награби докато МОЖЕ
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
От мене буре крушовица БЕЗ АКЦИЗ по тоя повод!
А станалото трябваше да бъде направено много отдавна!
Това би било уместно да се премести в подфорум "Плюлитика".
А станалото трябваше да бъде направено много отдавна!
Това би било уместно да се премести в подфорум "Плюлитика".

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
В тая държава ,явно няма още богати хора,в Бургас в местния парламент влязоха уж все местни богаташи(Бенчевци и Маневци) и кво стана ,до разсипаха ни града.5кила написа:а това,че това лайно симеончо дойде след толко години ЕДИНСТВЕННО да си земе имотите си е друго нещо-що не дойде,да еба помяра преди 10 год?щото не му беше рентабилно!!!АЗ ВИНАГИ СЬМ твьрдял-политика се прави от БИОГАТИ хора-не от помяри-защото богатия вече има и не го боли да граби,а бедния..-кво му остава освен да се награби докато МОЖЕ