Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Ново и добро ?
Модератор: sapuna
Ново и добро ?
Здравейте, до преди малко бях в едно магазинче за риболовни принадлежности и човекът там ми предложи да пробвам един вид стръв, като каза че ако нямам уловена риба (специално шаран) на нея - да му върна парите ! Демек ми гарантира 100% много риби ! Начинът е с пуканки за риболов като тези
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BF%D1 ... 1,s:0,i:72
ДАДЕ МИ ГАРАНЦИЯ ЧОВЕКЪТ. КАКВО МИСЛИТЕ ?
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BF%D1 ... 1,s:0,i:72
ДАДЕ МИ ГАРАНЦИЯ ЧОВЕКЪТ. КАКВО МИСЛИТЕ ?
- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: Ново и добро ?
Ами хваща се по принцип ама дали при теб ще сработи .....гаранция никой не може да ти даде(освен продавача на пуканките
).Ловкай и храни си с царевичка(вече има и млечна). Хайде бягай за риба

Хах мерси за съветът , но все пак ще метна една дънна със пуканки, а другата ще ми е с царевица, като ще захранвам с захранка на Шампион и Про Микс, и от време на време царевицаstefan4etoo написа:Ами хваща се по принцип ама дали при теб ще сработи .....гаранция никой не може да ти даде(освен продавача на пуканките![]()
![]()
![]()

- stefan4etoo
- сериозен играч
Ами а дано иnickky kollew написа:Хах мерси за съветът , но все пак ще метна една дънна със пуканки, а другата ще ми е с царевица, като ще захранвам с захранка на Шампион и Про Микс, и от време на време царевицаstefan4etoo написа:Ами хваща се по принцип ама дали при теб ще сработи .....гаранция никой не може да ти даде(освен продавача на пуканките![]()
![]()
![]()
да се надяваме ще имаме доста рибки понеделник :Д

E то това вече е неизбежно ...stefan4etoo написа:Ами а дано иnickky kollew написа:Хах мерси за съветът , но все пак ще метна една дънна със пуканки, а другата ще ми е с царевица, като ще захранвам с захранка на Шампион и Про Микс, и от време на време царевицаstefan4etoo написа:Ами хваща се по принцип ама дали при теб ще сработи .....гаранция никой не може да ти даде(освен продавача на пуканките![]()
![]()
![]()
да се надяваме ще имаме доста рибки понеделник :Д
![]()
![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
nickky kollew написа:... ако нямам уловена риба (специално шаран) на нея - да му върна парите !

- nikolaiiliew
- сериозен играч