Ново и добро ?

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
nickky kollew

Ново и добро ?

Мнение от nickky kollew »

Здравейте, до преди малко бях в едно магазинче за риболовни принадлежности и човекът там ми предложи да пробвам един вид стръв, като каза че ако нямам уловена риба (специално шаран) на нея - да му върна парите ! Демек ми гарантира 100% много риби ! Начинът е с пуканки за риболов като тези
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BF%D1 ... 1,s:0,i:72

ДАДЕ МИ ГАРАНЦИЯ ЧОВЕКЪТ. КАКВО МИСЛИТЕ ?
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Ново и добро ?

Мнение от stefan4etoo »

Ами хваща се по принцип ама дали при теб ще сработи .....гаранция никой не може да ти даде(освен продавача на пуканките :lol: :lol: :lol: :lol: ).Ловкай и храни си с царевичка(вече има и млечна). Хайде бягай за риба
nickky kollew

stefan4etoo написа:Ами хваща се по принцип ама дали при теб ще сработи .....гаранция никой не може да ти даде(освен продавача на пуканките :lol: :lol: :lol: :lol: ).Ловкай и храни си с царевичка(вече има и млечна). Хайде бягай за риба
Хах мерси за съветът , но все пак ще метна една дънна със пуканки, а другата ще ми е с царевица, като ще захранвам с захранка на Шампион и Про Микс, и от време на време царевица :) да се надяваме ще имаме доста рибки понеделник :Д
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

nickky kollew написа:
stefan4etoo написа:Ами хваща се по принцип ама дали при теб ще сработи .....гаранция никой не може да ти даде(освен продавача на пуканките :lol: :lol: :lol: :lol: ).Ловкай и храни си с царевичка(вече има и млечна). Хайде бягай за риба
Хах мерси за съветът , но все пак ще метна една дънна със пуканки, а другата ще ми е с царевица, като ще захранвам с захранка на Шампион и Про Микс, и от време на време царевица :) да се надяваме ще имаме доста рибки понеделник :Д
Ами а дано и :drinkers: :drinkers: :drinkers:
nickky kollew

stefan4etoo написа:
nickky kollew написа:
Ами а дано и :drinkers: :drinkers: :drinkers:
E то това вече е неизбежно ... :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

nickky kollew написа:... ако нямам уловена риба (специално шаран) на нея - да му върна парите !
:lol: Ам тъй де!Върни на човека парите! :lol: :lol: :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

:lol: :lol: :lol:
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
nickky kollew

Пуканките ми спасиха капото ! :Д
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”