Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Колега в беда-бракониери на Огняново-заплахи
Модератор: bobopeli
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Колега в беда-бракониери на Огняново-заплахи
Снощо Поборника ми се обади,че на Огняново има бакониери.Обадих се на 112 и хората отошли.Свързали се с Краси,намерили герими по 200 метра.Извадили ги,написали актове.Сега обаче,шибаняците с комбайните заплашван нашия човек.А той там е сам с детето.Колеги време е бракониерите да си вадят колите от гьола.Ако някои реши да тръгва и е от София-да ми се обади:
0878938946
Телефона на колегата които е там:
0897335608-Краси Побориков
0878938946
Телефона на колегата които е там:
0897335608-Краси Побориков
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- chapara
- ще става разбирач
Re: Колега в беда-бракониери на Огняново-заплахи
Не се оправдавам за това че не мога да отида, но днес е годишнина от смъртта на майка ми, а преди две седмици почина брат ми, с който последно бяхме на Огняново, септември месец и там от сантиментални причини не ми се стъпва.
Мисля , че саморазправа няма да има и не е редно, на копелдаците в полицията сега им има данните и няма да посмеят. Това не пречи на свободни и добронамерени колеги да отидат и да се демонстрира присъствие. Ако продължават да наглеят, отново обаждане на 112, с мотив заплаха за убийство, тогава ще им се стъжни, това е и моят съвет към Краси. Възможни всякакви записи на разправиите, като доказателствен матерял. И пак призовавам , ако има свободни да отидат за морална подкрепа , но не за саморазправа!
Мисля , че саморазправа няма да има и не е редно, на копелдаците в полицията сега им има данните и няма да посмеят. Това не пречи на свободни и добронамерени колеги да отидат и да се демонстрира присъствие. Ако продължават да наглеят, отново обаждане на 112, с мотив заплаха за убийство, тогава ще им се стъжни, това е и моят съвет към Краси. Възможни всякакви записи на разправиите, като доказателствен матерял. И пак призовавам , ако има свободни да отидат за морална подкрепа , но не за саморазправа!
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Споделям мнението на Божо ,че няма да посегнат на Краси защото вече се знаят имената им и всичко останало ! Но не е зле наистина който може да отиде поне да пият по бира при Краси !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- orion30
- разбира нещата
Сега да се обади на полицията и да пусне жалба че го заплашват него и семействотото му. Полицаите са длъжни да дойдат веднага и ще напишат предупредителни протоколи на тия сербез младежи. От там насетне въпросните ще подвият опашки като селски мастии.
Така е по закон. При саморазправа може да и най вероятно ще изкарат него виновен.
Да не пробва.

Така е по закон. При саморазправа може да и най вероятно ще изкарат него виновен.

Да не пробва.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Според мен не става въпрос за саморазправа а за защита от такава. Говорих с него ноща е преминала без проблеми. Аз ако намеря превоз довечера след работа съм там.
- borislav58
- сериозен играч
Много съм далече .С радост бих му помогнал ако е на Пясъка.Нека колегите по близо да се притекат на Краси на помощ
.Утре може да се случи на всеки.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Краси е много точен колега,за съжаление не е по силите ми да му правя компания,но силно се надявам,че няма да остане без такава.Ей това е гадното на държавата ни,ако човек реши да се бори срещу нещо и остава без подкрепа от нейна страна.Стискам палци да няма продължение.
Насе,убеден бях ,като знам колко широко си скроен
Насе,убеден бях ,като знам колко широко си скроен

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ако можете да ги снимате и да им се качат лицата във форума.Нека всички да ги видят и знаят.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:

merchan написа:Ако можете да ги снимате и да им се качат лицата във форума.Нека всички да ги видят и знаят.
Как си го представяш точно момента със снимката?!?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бракониерите са по гръб с разбити челюсти,Наско с окървавен фотоапарат снима трофеиnasco2 написа:
merchan написа:Ако можете да ги снимате и да им се качат лицата във форума.Нека всички да ги видят и знаят.
Как си го представяш точно момента със снимката?!?

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chapara
- ще става разбирач
Вече има 20тина човека ,купона от към веселба е на макс, благодарим на отзовалите се

Така ще се справиме с бракониерите, зад клавиатурата

Така ще се справиме с бракониерите, зад клавиатурата

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Купонът беше на ниво, бракониерите си запалиха караваните и си тръгнаха. Аз обаче довечера пак ще съм там 

И тази история е завършила напоителноnasco2 написа:Купонът беше на ниво......

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
naskobo написа:И тази история е завършила напоителноnasco2 написа:Купонът беше на ниво......![]()
![]()
Неееееее, адаш, не е завършила ще има още