Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Лукойл
Лукойл
Здравейте колеги,купувам буквичките"О" и "Й" от играта на Лукойл за 1000л. гориво. Ако някой от вас ги има и реши га ги продаде, да се обади ,за цената ще се разберем аз имам останалите букви, също тъка и няколко букви "Л" в повече ако на някой му трябват да се обади,за контакти на ЛС ил на тел.0887933449
If fishing isn`t allowed in heaven,then i`m not going!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Лукойл
За - Й го търся и Аз ! Лошото е ,че има пуснати само 100бр от него в цялата страна !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- dedeff
- разбира нещата
A най лошото е,че има стотици хиляди балъци,айде да не се пресилвам с милионите

Без жени можем,без риболов не можем!

тони вр. написа:Здравейте колеги,купувам буквичките"О" и "Й" от играта на Лукойл за 1000л. гориво. Ако някой от вас ги има и реши га ги продаде, да се обади ,за цената ще се разберем аз имам останалите букви, също тъка и няколко букви "Л" в повече ако на някой му трябват да се обади,за контакти на ЛС ил на тел.0887933449
Az su6to kupuvam bykvite O i Й.Ako nqkoi prodava da se obadi.
и аз имам -о-. -у-, -л-. ,ако някой има интерес да пише
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз имам Й
, Лх2,иО сигурен съм че ще взема картата с нафтата. Чакам предложения за останалите букви. 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нека наддаването започне сегаdako71 написа:Аз имам Й, Лх2,иО сигурен съм че ще взема картата с нафтата. Чакам предложения за останалите букви.

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- marinco
- вече хвърля и на тежко
Аз давам за "О"-то ..........1,52лева+куриера
- tomich
- ще става разбирач
Давай цена за "Й" купувам яяяяdako71 написа:Аз имам Й, Лх2,иО сигурен съм че ще взема картата с нафтата. Чакам предложения за останалите букви.

Давам сто лева за "Й" колега, имам всички останали ако ти се продава пиши ми да ти пратя данни.Поздравиdako71 написа:Аз имам Й, Лх2,иО сигурен съм че ще взема картата с нафтата. Чакам предложения за останалите букви.
Последно промяна от тони вр. на Сря Юли 25, 2012 10:01 pm, променено общо 2 пъти.
колега tomich,да не си много отворен само?я се стегни малко!tomich написа:Давай цена за "Й" купувам яяяяdako71 написа:Аз имам Й, Лх2,иО сигурен съм че ще взема картата с нафтата. Чакам предложения за останалите букви.
![]()
![]()
Има хора които дават и 1000 лв за Й...
ами продай им я бе колега кво чакаш...?SuSaMeCa написа:Има хора които дават и 1000 лв за Й...
Последно промяна от тони вр. на Чет Юли 26, 2012 7:51 pm, променено общо 1 път.