Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Кълве ли на яз. Лобош
Модератор: Paublo_Eskobar
Кълве ли на яз. Лобош
Здравейте, да попитам - все още ли кълве на Лобош ? Има ли риби и на какво кълве ? и най-вече КАКВО кълве
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Кълве ли на яз. Лобош
на Лобош винаги кълве ако погледнеш раздел Моя риболовен излет има от миналата седмица две теми
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
БлагодаряЕмил Димитров написа:на Лобош винаги кълве ако погледнеш раздел Моя риболовен излет има от миналата седмица две теми
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Кълве на места
кълве предимно каракуда и по някоя друга червеноперка(а да се похваля хванах с баща ми 6 Лина за 2 дни покрай каракудата излиза и по некой Лин ама е рядко и кой казва че в язовира няма Лин много греши аз си забравих ГСМ щях да ги снимам..) на бял и торен но трябва да захраниш,костура някъде се е скрил щот на рибе много слабо 1 час на рибка.. и най важното е че трябва да отидеш по рано 07;00 някъде почва да клюца та до 10:00 шо жегата почва айде наслука и сподели какво си хванал

Мерси за изказаното мнение и "изживяване " :Д а ние ще сме с нощувка , така че се надяваме вечерта да са по-активни ... а за шараните ? има ли ?pes написа:кълве предимно каракуда и по някоя друга червеноперка(а да се похваля хванах с баща ми 6 Лина за 2 дни покрай каракудата излиза и по некой Лин ама е рядко и кой казва че в язовира няма Лин много греши аз си забравих ГСМ щях да ги снимам..) на бял и торен но трябва да захраниш,костура някъде се е скрил щот на рибе много слабо 1 час на рибка.. и най важното е че трябва да отидеш по рано 07;00 някъде почва да клюца та до 10:00 шо жегата почва айде наслука и сподели какво си хванал![]()
![]()
на времето е имало сега не ... от коя страна ще сте?
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега от коя страна все пак си решил да отидеш?
Еми мен ще ме водят , в смисъл няма аз да командвам ;д защото аз съм на 18 другите са на по 23-4 , и те ще са с колите , демек те ще ни закарат . Коя страна препоръчвате ?
Аз ти препоръчвам от към стената след село Калища там след залива има хубави места има и сянка 

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Само дъжд да не завали ,че ще трябва отпуска да си пускате с компанията докато изсъхне 

-
- разбира нещата
pes написа:Аз ти препоръчвам от към стената след село Калища там след залива има хубави места има и сянка
Колега,може ли да обясниш пътя оттам,подробно,че ме интересува отдавна?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аз ходя от към Поцърненци.Под големия орех.По-миналата седмица бях там и съм доволен от риболовния излет.Много каракуда (едра) и десетина линчета, от които девет бяха върнати във водата.Имах два удара на рибе, но се откачиха пустите му сулки.Като изключа джетовете, които се карат през деня, си прекарахме екстра, бира, ракия и всичко там необходимо за почивката
Изхвърляйте си боклуците след риболова