Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

с Злато поле общ Димитровград
Модератор: sapuna
- велчев62
- ще става разбирач
с Злато поле общ Димитровград
Ходил ли е някой скоро там,ЩУКИТЕ са рекордни.
Re: щука
кажи какво е станалоribarq написа:утре отивам на проверка и в понеделник ще обявя резултаите !

Само да предупредя
Не тръгвайте "с голямата кошница"
. Бил съм многократно там. Вадил съм щуки , но имам само един удар на едра. Доста често и капо.
Ако имаше толкова много да не мислете че брекониерите щяха да я оставят??? Кариерата е точно до селото - няма отърване от тази сган.
Те и без това си пускат мрежите постоянно. В съседната малка дупка пък я бяха изтровили с хлорна вар.
Въобще тези митове за много щука едикъде си не важат за България.
А пикника бихте могли да си го направите и по-близо
.
Поздрави!

Не тръгвайте "с голямата кошница"

Ако имаше толкова много да не мислете че брекониерите щяха да я оставят??? Кариерата е точно до селото - няма отърване от тази сган.
Те и без това си пускат мрежите постоянно. В съседната малка дупка пък я бяха изтровили с хлорна вар.
Въобще тези митове за много щука едикъде си не важат за България.
А пикника бихте могли да си го направите и по-близо

Поздрави!
- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
с.Злато поле
Докато не си хвърли хайвера няма да пипне където и да се опитваме да я излъжем.
А за с.Злато поле в момента големия гьол е със статут на влажна зона мисля и ще го правят защитена зона заради кормораните и други разни пти4ки-такава ми е последната информация. Преди около месец е давало много каракуда и е имало яко проверки, естествено и много глоби.
Най важно е според мен всеки от нас да има самосъзнание-важно е хващаме и да вземем толкова колкото е необходимо, а останалото да си го връщаме за да има и за другитр и за следващите ни излети.
В4ера щях да ходя на с.Злато поле но като си купувах стръв от магазина едно мом4е ми каза 4е някюма никакъв смисъл да ходя там и аз отидох на яз.Гарваново на стената-костур гол след гол-вси4кия хвани пусни щото беше дребен, но ина4е си на4есах крастата дето се казва.
Айде със здраве и нНАСЛУКА НА ВСИ4КИ!!!!!!!!!!!!
А за с.Злато поле в момента големия гьол е със статут на влажна зона мисля и ще го правят защитена зона заради кормораните и други разни пти4ки-такава ми е последната информация. Преди около месец е давало много каракуда и е имало яко проверки, естествено и много глоби.
Най важно е според мен всеки от нас да има самосъзнание-важно е хващаме и да вземем толкова колкото е необходимо, а останалото да си го връщаме за да има и за другитр и за следващите ни излети.
В4ера щях да ходя на с.Злато поле но като си купувах стръв от магазина едно мом4е ми каза 4е някюма никакъв смисъл да ходя там и аз отидох на яз.Гарваново на стената-костур гол след гол-вси4кия хвани пусни щото беше дребен, но ина4е си на4есах крастата дето се казва.
Айде със здраве и нНАСЛУКА НА ВСИ4КИ!!!!!!!!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- велчев62
- ще става разбирач
За ZIAK И КРАСИ.
Там в повечето случаи съм оставал доволен. Ловя успоредно на папура срещу тополите на големия гьол,най добре с лодка завързан за папура,рискувано е с гащиризон защото е блатисто.Папура е широк и гъст,единствено само с лодка може да се лови.Пробвайте така,но още е рано според мен.
УСПЕХ
Там в повечето случаи съм оставал доволен. Ловя успоредно на папура срещу тополите на големия гьол,най добре с лодка завързан за папура,рискувано е с гащиризон защото е блатисто.Папура е широк и гъст,единствено само с лодка може да се лови.Пробвайте така,но още е рано според мен.
УСПЕХ