Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониер чупи ръката на горски стражар!!!
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Бракониер чупи ръката на горски стражар!!!
http://iara.government.bg/?p=7046
Браво на всички участвали в акцията. Така се прави и дано бракониерите си получат заслуженото.
Браво на всички участвали в акцията. Така се прави и дано бракониерите си получат заслуженото.
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Бракониер чупи ръката на горски стражар!!!
Брейй не стихнаха никъде тея набези а пък на всичкото отгоре и нагли да нападат служители на държавата тези трябват да лежат във затворите
А за да се погрижим за рибите щом видите съмнителни лица обръщам се към всички колеги не се двуумете а наберете възможно най-бързо номера на ИАРА за региона които сте успех и браво на момчетата които са се погрижили да хванат тези престъпници.

Риболова е хоби.Наслука 

Вчера бях на Тича и покрай нас минаха съмнителни лица с Шуменска лада...
След 30 минути реших да се преместя на едно заливче където беше завет и водата не беше мътна и хоп пред мен тези хубавци , оправяха си мрежите , дори едната я разпъваха като чаршав явно беше заплетена. Обадих се на 112 и съобщих за случая , служителката ми отговори ,че ще съобщят на Иара . Чакахме поне 30-40 минути не дойдоха служители. Жалко е ,че няма обхват там , след като се прибрах в нас получих смс ,че ме е търсил не познат номер, веднага звъннах и ми се обади служител от ИАРА ,обясних им подробно къде и какво е станало , сториха ми се мотивирани , но нз дали са отишли.ДАНО ДА СА НАМЕРИЛИ ГАДОВЕТЕ , ПОДРАЗНИ МЕ НАГЛОСТТА ПО СРЕД БЯЛ ДЕН ДА ПУСКАТ МРЕЖИ , ТО КАКВО ЛИ ЩЕ Е ПРЕЗ НОЩЩТА
Не че не се виждат въжета рязани по брега през 3 метра ...
Виждал съм и друго съмнително лице там на тези места ходи с Запорожка и кану отгоре и , идва в късния следобед и си тръгва рано сутрин по тъмно , и той ще е от гладниците ми се струва.
Оставам с впечатление , че местата след вододайната зона са много често посещавани от талибани с мрежи , не ,че на останалите места ги няма .
Надявам се повишените санкции да повлияят на поведението на някои люде.
След 30 минути реших да се преместя на едно заливче където беше завет и водата не беше мътна и хоп пред мен тези хубавци , оправяха си мрежите , дори едната я разпъваха като чаршав явно беше заплетена. Обадих се на 112 и съобщих за случая , служителката ми отговори ,че ще съобщят на Иара . Чакахме поне 30-40 минути не дойдоха служители. Жалко е ,че няма обхват там , след като се прибрах в нас получих смс ,че ме е търсил не познат номер, веднага звъннах и ми се обади служител от ИАРА ,обясних им подробно къде и какво е станало , сториха ми се мотивирани , но нз дали са отишли.ДАНО ДА СА НАМЕРИЛИ ГАДОВЕТЕ , ПОДРАЗНИ МЕ НАГЛОСТТА ПО СРЕД БЯЛ ДЕН ДА ПУСКАТ МРЕЖИ , ТО КАКВО ЛИ ЩЕ Е ПРЕЗ НОЩЩТА

Виждал съм и друго съмнително лице там на тези места ходи с Запорожка и кану отгоре и , идва в късния следобед и си тръгва рано сутрин по тъмно , и той ще е от гладниците ми се струва.
Оставам с впечатление , че местата след вододайната зона са много често посещавани от талибани с мрежи , не ,че на останалите места ги няма .
Надявам се повишените санкции да повлияят на поведението на някои люде.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
ispoline написа:..Обадих се на 112 и съобщих за случая...
ispoline написа:... Жалко е ,че няма обхват там ...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

112 е с привилегии все пак е имърджънси кол ...
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Прочети го пак...GODzillata написа:ispoline написа:..Обадих се на 112 и съобщих за случая...ispoline написа:... Жалко е ,че няма обхват там ...![]()
![]()
Обадих се на 112 и съобщих за случая , служителката ми отговори ,че ще съобщят на Иара . Чакахме поне 30-40 минути не дойдоха служители. Жалко е ,че няма обхват там , след като се прибрах в нас получих смс ,че ме е търсил не познат номер, веднага звъннах и ми се обади служител от ИАРА ,обясних им подробно
Аз там съм пораснал...
Всъщност бракониерството дали е вид хоби или начин за препитание? Дали към това ги води тръпката да са извън закона или пък си е чиста проба алчност? Според мен бракониерите би трябвало да имат сходен психо-профил, но ще ми е интересно да споделите вашите виждания, защото аз май нямам точен отговор 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Докато има търпимост към тези индивиди..,както и към държавата която не взема съответните мерки така ще бъде,,,напоследък забелязвам положителни отзиви и действия
от ИАРА..така че трябва още малко да се понапънем всички заедно и резултатите няма да закъснеят...До колкото разбрах напоследък има и някакви мобилни групи ..явно има и наляти пари по някаква програма...но не е ясно точно каква е работата.....ако някой е наясно да поясни...
от ИАРА..така че трябва още малко да се понапънем всички заедно и резултатите няма да закъснеят...До колкото разбрах напоследък има и някакви мобилни групи ..явно има и наляти пари по някаква програма...но не е ясно точно каква е работата.....ако някой е наясно да поясни...

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Парите се наливат от добросъвестни колеги ! Не от програми !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Ето колега прочети тази тема от другия форум - http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 21&t=52527, а Zander е един от виновниците за хубавите неща случващи се напоследък. Имам предвид многото и успешни най-вече акции срещу бракониерите из цялата страна.ribolovcho написа:Докато има търпимост към тези индивиди..,както и към държавата която не взема съответните мерки така ще бъде,,,напоследък забелязвам положителни отзиви и действия
Съдбата рано ни излъгала,

-
- кандидат преподавател
Точно това -финансирането по такъв начин показва,че държавата се управлява погрешно и скоро няма да има намаляване на бракониерството.При рестриктивен бюджет контролните органи получават "фандъци"-от там им спада катастрофално желанието да контролират и санкционират.Няма и общ профил на бракониера като такъв -там са и маргинали,българско и турско говорящи,там са и хора иначе с твърди доходи,развиващи обаче бракониерството с цел получаване на по-големи доходи.И пак се връщаме на контролните органи-от къв зор да проверяват доставките на сладководни риби по пазарите и заведенията,че да ограничат поне единия профил на бракониерството?Съзнанието ли?Моля,моля,не живеем в развито социалистическо общество,живеем в условията на примитивен капитализъм -уж европейски,но малко латиноамерикански тип,при който парата носи прогреса.