яз.Тополница / мъти вир/ ПЛЕВМОНИЯ

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

яз.Тополница / мъти вир/ ПЛЕВМОНИЯ

Мнение от borislav58 »

:oops: :oops: :oops: Колеги който е по близо може да пробва .Там рибата дава .Червеноперка Уклеи Днес бях там хванах 2кг но си хванах сигурно и плевмония Здраво храниш и на перо ловиш Наслука :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Къде си бил приятелю???Всичко живо е на Мъти вир!Как е по останалата част по водоема!На каква стръв си бил-я поразкажи :idea: :wink:
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

В сряда бяхме на Тополница до бунгалата . Първоначално бяхме почти до базата ама направихме грешката да захраним малко повече и направо май прехранихме рибата та хванахме 2 бабушки зорлем . след това се преместихме на един ръкав и захранихме съвсем леко с кюспе и бял червей ( такава обикновенна захранка ми е вършила най добра работа на тоя язовир) . резултата беше около 2кг и 500гр. бабушки, и костур на дъно на рибе . уклей не хванахме .
Не знаех че водоема е даден за промишлен риболов :evil: :evil: :evil:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

:oops: :oops: Бях там некаде към 11. 30 .в събота имаше много колеги . Между другото язовира е доста източен до бунгалата бях където става паркинг от коли под паркинга в ръкава .Дълбочината е некаде 1м.Язовира беше мътен захранка кюспе смешена с захранка за дребна риба с бял червеи . Лови се на бял така и на тесто с спринцовка на 12№кука плувка 1гр и 5 . За предпочитане подобре през седмицата да се ходи там .Въпреки че бях здраво облечен студът не ми проси така че правете си изводи Наслука и вземаите нещо за згряване че ще има инжекций. :oops: :oops: :oops: :( :(
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”